Nu echt weer terug in t koude hollandje..
Door: Alicie
Blijf op de hoogte en volg Alice
25 Juli 2005 | Nederland, Heerhugowaard
Ja dit leer je meteen weer he als je weer met zo'n boeren vriendin als Lian praat ;)
Zo weer terug in t voor mij koude hollandje en nu alweer aan t oppassen op me lieve neefje! Maar die ligt nu mooi te slapen dus eindelijk is tijd om nog even me laatste berichtje achter te laten!
In Ko pha ngan in Thailand ben ik me laatste 10 dagen gebleven met Flora, en ja eigenlijk niet veel anders gedaan dan nog ff lekker vakantie vieren voordat ik naar huis kwam!
Vorige week werd ik door aardig een groepie met ballonnen en al opgehaald van Schiphol, erg leuk!s Avonds meteen feestje gehad wat ook geslaagd was, was erg leuk weer iedereen te zien!Erg leuk dat jullie allemaal langs zijn gekomen!
En toen gingen we opweg naar Italie..
Na vliegreis, bus, trein en bus in de hitte met een kater en een backpack en zware tent kreeg ik t reisgevoel alweer snel terug. s Avonds half 9 op de camping, maar ja die opa en oma waren er dus mooi nog niet, wij inbreken in de caravan door t raam en die buren maar raar kijken..
Maar om 10 uur nog geen vader en moeder, en we moesten onze baggage ophalen van de receptie want die zou dicht gaan. Ging ie dus weer, alles weer terug op de plek gezet, deur van binnen dicht gedaan weer door t raam geklommen. Toen kwamen de buren maar ff vragen; Gaat t allemaal okej hier?. Het was ff spannend maar gelukkig toen we weer terug waren waren ze er nog niet.
Toen we al bijna lagen te slapen in de stoel kwamen ze aanrijden hoor! Paps keek maar beetje nuchter van; noh meid hoe kom jij nou hier? Maar me moeder kwam natuurlijk al snel gillend de auto uit! haha.
Gelachen dus want de verrassing was erg goed geslaagd!En hebben we toch met ze allen gewonnen he van die stakker (lees Henk) want dit had ie toch niet verwacht dat we zomaar op de camping stonden! Erg gezellig gehad daar, dagje naar de bergen geweest, speedboot gehuurd, en mooi vakantie gevierd met erg mooi weer! En vrijdag echt terug naar Langedijk..
Zaterdag toen meteen weer feest want we hadden vrijgezellenfeest van Sandra!
Degene uit langedijk hebben ons misschien nog wel horen toeteren in t winkelcentrum!
Weer voor t eerst stappen in Alkmaar wat ook weer gezellig was!
En nu is t weer tijd om aan t normale leventje te beginnen! Van de week eerst maar is me spullen opruimen want alles ligt al gespreid over me hele kamer. Binnenkort maar weer is aan t werk denk ik en eind augustus in de boeken want dan begin ik met me opleiding Commerciele economie in Amsterdam aan de HES. Maar Dance Valley staat nog voor de deur! En Spanje waar ik een cursus ga doen als reisleidster voor jongerenreizen. Dus daar heb ik allemaal weer veel zin in!
Ik wil wel iedereen nog heeel erg bedanken die berichtjes achterlieten op de site of gemaild heeft want dat is toch wel erg leuk als je aan de andere kant van de wereld 'alleen' aan het reizen bent!! Je zit meteen weer met een smile achter de computer jeh heb weer post, dus echt super bedankt!!
De site blijft nog eventjes bestaan, want je weet maar nooit..
En degene die nog foto's willen zien die zie ik vanzelf wel is een x verschijnen.
Tot ziens allemaal!
Liefs en kus Alice
25 Juli 2005 - 08:45
Ellen:
Hey pipo, welkom thuus! Biertjes staan koud in Alkmaar hoor!!!
Grtz Ellie -
25 Juli 2005 - 11:54
Johnny:
Heej Alicie.. Leuk verhaal uit Nederland! Tof dat je plan gesgaald was!!! Ik wist er natuurlijk al lang van :P haha Maar hier op Koh Samui is het nog genieten hoor :) Morgen naar Koh Penang en dan misschien Koh Tau ook nog.. Erg mooi hierzo... Veel plezier op Dance Valley en tot een keer in Holland
Kus Johnny -
25 Juli 2005 - 16:52
Anja Bakker:
hoi nichie,
zo je treft het maar weer!!
Net koud een paar dagen terug, en weer hollandse buien op je dak!!
Maare.. welkom in holland, en we zien je over een maandje in ieder geval op het feesie bij je zus en haar lover.
of misschien wel iets eerder op de fam dag van oma v, jammer dat ze nu pas aan de computer kon, maar goed, sms-en ging ook prima he!
groetjes, tot ziens en plezier op dancevalley, de cursus etc. Ps popweekend schagen, is ook altijd heel gezellig... en tante gerda is dan volgens mij nog op vakantie, dus daar heb je dan geen last van, kun je gelijk eens kijke waar de lover van je andere zussie werkt,
nogmaals groetjes anja uit anna paulowna -
25 Juli 2005 - 17:53
Wieka:
lieve alicie,
graag gedaan natuurlijk. bedankt vooral je mooie verhalen, ik zal ze missen. maar we horen vast wel weer van je. enne als je genoeg stemmen krijgt dan houd je de site er maar mooi in, want of je nu in Australie, Indonesie, Spanje, Thailand of Broek zit... schrijven kan overal.
Dus lezers van deze site. Stem allemaal voor!!
De reis is pas voorbij als je niets meer te vertellen hebt! -
26 Juli 2005 - 07:04
Rick:
Noh heui bejjai dr ien van de Grôôt? Echt een vette actie volgens mij kon je pa er wel om lachen. Hoe was het?? Leuk berichtje weer, voorlopig zeker wel de laatste? Heb zelf ook maar weer wat geplaatst want er is zoveel gebeurd. Ik kom nog wel eens langs van de week, x Rick. -
28 Juli 2005 - 03:11
Ivette:
Heeeey wijffie,
Alles lekker daar in t koude holland???
En toen was er nog maar 1!!! haha Ben van mijn laatste weekie in Perth aan het genieten, ga dan naar Sydney om een jumbo hereniging te houden met Ruud, marieke en misschien Maurice.
Dan na 2 dagen hong kong naar Bangkok toe voor die verschrikkelijk mooie tour.
Hoe waren de koude douches eigenlijk?? hihihi
Verder alles goed daar? Met maz gaat het ook lekker las ik in haar mail.
Nou meis succes thuis, en ik ga nog ff de australische zon mee pakken het laatste weekie... hihi
Liefs Ivet -
06 Augustus 2005 - 09:56
Mammie:
ja eindelijk hier een berichtje van ons, jaaa dat was nog fff es een verrassing daar in Italié aan het gardameer iedereen wist er van maar wij dus niet en ik was best jaloers dat jullie allemaal haar op schiphol hebben opgewacht en thuis feestje.! Ik de hele week lopen te mekkeren komt ze nou nog thuis voor onze vakantie nou jullie hebben je best gedaan om het niet te vertellen of je mond vvorbij.we hebben een paar leuke dagen gehad aan het garda meer.t was omdat ze weer terug moesten naar holland maar anders waren kim en Alice nog wel gebleven? Ja en nu zitten ze op dancefalley Alice met nog 2 andere vriendinnen met plassen water in de tent? Ja Alicie je weet dat je weer in het natte koude HOLLAND bent Nu veel succes maar weer met de Studie in Amsterdam hoop dat je daar veel plezier hebt ook met Kim en Lianne en voorlopig blijf je nog thuis je paps en mams nog een beetje bezig houden en hoop dat je het uithoud met ons anders kun je ook af en toe naar één vam je zussen mazzel dat die al een huis hebben ja en eerst krijg je het nog druk met klussen nu ik pas wel op Leon kunnen Sampie en Jef ook klussen ?? liefs van je paps en mams doegie. -
11 Augustus 2005 - 21:02
Thea:
He Alice,
Hier nog even een verlaat berichie van je nichie.
Wij zijn gisteren thuis gekomen van 2 en 1/2 week vakantie. Je actie in Italië was dus goed geslaagd. Helemaal toppie.
Had je moeder de hele camping wakker gegild? Kom je ze lekker verrassen, zijn ze er niet. Moet je ook nog op inbrekerspad. Ja het weer zit deze zomer niet helemaal mee. Een lekkere wet party in Spaarnewoude. Ik stem voor om deze site nog in de lucht te houden, wie weet wat je nog in Spanje meemaakt tijdens de cursus. Lekker dat je weer gezond en wel in Holland bent aangekomen.
Groetjes van ons viertjes en wie weet tot oma's feestje en anders bij Sandra en Jef. -
12 Augustus 2005 - 18:04
Wieka:
ik heb gehoord, dat je niet naar Spanje ging Alice, nog een beetje geld verdienen bij de groenteboer en misschien nog een feessie hier of daar, maar dan mag je weer blokken op de HES in A'dam geloof ik. Voor die tijd hopen we je nog te zien. Je houdt ons toch wel op de hoogte van je wel en wee? CU folks. -
17 Augustus 2005 - 21:00
Gerda:
Hoi Alice en andere lezers,
toch nog maar een berichtje op de site. Je bent al een tijdje terug in ons kikkerlandje. Ik heb je nog niet gezien, of gesproken, maar dat ligt aan mij hoor. Ik heb Annet wel gesproken, maar niet gezien en die is ook al een mooie tijd terug met Jeroen. Misschien zie ik jullie morgenavond, of zaterdag. Wij zijn ook net terug van onze wereldreis naar Noorwegen. Mooie vakntie met mooi weer(afwisselend bewolkt, regen en warm en koud en af en toe een zonnetje, dat is toch mooi?)
Noorwegen is een mooi land, moet je ook eens heen gaan. Alleen zijn de cocktails daar iets duurder, maar 2 liter ijs is goedkoop bij de COOP, dus als je verslaafd ben aan ijs dan zit je daar goed. En het water kan je gratis uit de rivier halen, dus een beetje alcohol er bij en je hebt bier.
We hebben heel wat veerponten en tunnels gezien. Wij zijn naar de Preikestolen (preekstoel) gewandeld (geklauterd) en naar een paar watervallen. We kwamen ook nog een Broeker tegen. Een oud klasgenoot van mij. Dat was ook leuk, zie je elkaar jaren niet en kom je elkaar in Noorwegen tegen. een dag eerder kwam Frans ook een klasgenoot tegen. De wereld is dus niet zo groot. Maar daar weet jij alles van. Hoewel, als je alles te voet moet doen is de wereld eindeloos.
Alice het ga je goed en ik zal af en toe nog op je site kijken.
Groetjes van Gerda -
04 September 2005 - 08:47
Summergirl:
hallo lieve mensen zeker geen zin om een stukkie te schrijven met dit weer, of te druk met alle verjaar-dagen en bruiloften gehad.
Nou de Veldhuizen hebben elkaar zeker veel gezien de afgelopen 2 weken. Zijn we weer bijgepraat of niet?
Jeroen zonder werk, dat is niet zo leuk, hebben hij en Annet net een huis gekocht en dan moet er wel brood op de plank. Dus bij wie kan Jeroen terecht? Hij kan heel lekker koken.
zo nu ga ik ook ff in ut zonnetje. Het ga jullie goed.