Buenos dias familia y amigos!
Door: Alicie
Blijf op de hoogte en volg Alice
24 Augustus 2007 | Spanje, Málaga
Es tres semanas pasado, entonces es necesario escribir un nuevo mensaje!
Como esta ahi en Holanda?
Hier gaat alles lekker en vermaak me prima! en dacht wordt na 3 weekjes maar is tijd om wat van me te laten horen hé!
WIST u datjes..
Het hier super is en de tijd wel erg snel voorbij vliegt,nog maar 2 weekjes!
Veel mensen heb ontmoet en het erg gezellig is, hier 80% duits is en voor de rest van alles wat. Dus naast me spaans doe ik ook meteen nog een extra cursusje duits en engels!
Vorige week de 2 weken in gastgezin er op zaten, en nu in een appartement zit.
Ik even met de directeur van de school gebabbeld heb en dus nu in het beste appartement zit van de school.. en het enige appartement met zwembad!
We met zn 4en in een appartement verblijven voor 9 personen, en dus heerlijk alle ruimte hebben!
We van half 9 tot half 3 naar school gaan, en dan bijkomen op t strand of bij t zwembad..
s Avonds helaas uiteten moet want de keuken wel erg zwart en vies is.
We vaak fiestas in appartement hebben, en heeel af en toe ook wel gaan stappen.
We vorige week een tripje Nerja hebben gedaan en Marbella, waar ik even me nieuwe ferrari en jacht heb uitgezocht.
We een erg gezellige feria (lees soort zuip-scharwoude kermis maar dan tig keer groter en 10 dagen lang) hebben gehad!
Maakt me gemis van de kermis in september weer kleiner ;)
Ik op de feria een hele avond op me blote voeten moest lopen omdat Keira op de achterkant van me slippers bleef staan, KRak!
Me ouders zeggen dat elke dag een rood wijntje gezond is, dus drinken wij hier s avonds tinto verano! Het drankje van spanje, rode wijn gemixed met fris.
En naast dit allemaal, ook nog heel veel spaans leer! We zitten in klas van 8 personen en de leraren zijn erg grappig!
Ik er nu weer vandoor ga! We gaan naar de stad om bustickets te halen, want we gaan morgen naar Sevilla en zondag naar Tarifa!
Ik zal even kijken of ik wat fotos er op kan zetten!
Tot snel allemaal!
Saludos y muchos besos Alice!
25 Augustus 2007 - 09:35
Daddy:
Hoi Moissie,
Nou zo te zien vermaak je je wel. Doe je goed hoor. Geniet van het leven.
In Alicante waar ik gister vertrok was het overigens slecht weer. Een wolkbreuk.
Maar om 01.00 uur ws ik thuis en toen, zoals je zei, voor de gezondheid nog maar een rood wijntje genomen.
Bueno, adios y muchas successos con los espagnoles. Hasta el quatro de septiëmbre.
XXXXXjes,
Daddy -
25 Augustus 2007 - 10:15
Goediet:
Hola chica!
Hier een berichtje vanuit een bewolkt (grmpf...) valencia. Aan de foto´s te zien vermaak je je nog steeds uitstekend. hahah. Ik ga zo maar eens het strand verkennen en een duikbril aanschaffen. Ze zeggen namelijk dat je bij dat tomaten smijten het beste een duikbril kunt dragen. Het gaat echt hilarisch worden hahaha. Zit trouwens in het red nest, echt een toplocatie!
Dikke beso aan iedereen van mij enne... we houden contact.
x Judith -
25 Augustus 2007 - 10:16
Peetje!:
Ola!
Sieht gut aus!!
Kan geen spaans dus dan maar duits, je weet daar ben ik beter in! Wat heb je dat appartement met zwembad weer lekker geregeld! Vervelend iedere avond tinto verano
Veel plezier nog! En tot over twee weekjes alweer!!!
Kusjes! -
27 Augustus 2007 - 18:53
Wieka:
hasta la vino vino waar blijft de wijn. alice, je hebt het goed voor elkaar en je spaans klinkt hacienda, buenos ennogwattus goed. ben jij zo knap, of heb je die genen van daddie urft. want je moerstaal vergeet je zo te lezen ook niet. Enne je hebt ff snel een paar pr8igen foto's gemaakt. Jammer dat de tijd zo snel gaat he. mucios plesieros en tot de volgende keer sobrina
tia wieka -
28 Augustus 2007 - 20:58
Gerda:
hoi Alice,
ik ben vandaag weer aan het werk geweest. Ook wel weer lekker. Morgen natuurlijk weer vrij. Ga ik een rondje fietsen. Ik moet Sandra nog bellen voor een ritje te paard.
Met jou gaat alles prima lees ik. (maaruh niet te veel in wijn denken hoor;))
Frans mag volgende week weer naar zijn hotel in Den Helder, dan wordt hij verlost van zijn blindedarm en hopelijk mag hij dan snel weer alles doen wat hij wil. Wat meer bewegen. Gister was hij helemaal blij, omdat hij naar school mocht. Want thuis zitten is dus ook niet alles.
Alice veel plezier nog en ook succes met de opleiding, want daar doe je het toch voor?
En als je toch zelf wil koken, is het misschien iets om de keuken op te knappen, of ga je dan toch maar liever uit eten?
Groetjes van Gerda. -
05 September 2007 - 02:21
Breed:
jy leeft echt ;)
goed zo meis -
06 September 2007 - 18:10
Sampie:
Hey little hermana,
Como esta? De foto's zeggen genoeg. Bruinste van allemaal met je albino ouders klopt niet helemaal. Zeker daar ook onder de zonnebank...hihi grapje.
Nou hier alles ok, Lowlands was echt chill. Net begonnen bij Rabo nr. zoveel. Leuk hoor in Alkmaar, nog wachten op mijn vaste collega die is on holiday.
Rustig via hyves en deze site hoor. Je vermaakt je denk wel daarzo.
Nou dikke kus.
Sampie en Leondepeon. -