Finally there.. heb ik dat! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Alice Groot - WaarBenJij.nu Finally there.. heb ik dat! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Finally there.. heb ik dat!

Door: Alicie

Blijf op de hoogte en volg Alice

05 Maart 2008 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hallo allemaal!
Daar ben ik dan eindelijk!

En heb eigenlijk meteen al heel wat te vertellen!

Met t stipt op tijd zijn etc, viel gelukkig nog mee, ik had namelijk fijne vertraging op Schiphol van zo'n 7 uur!
Maar t kan erger, 20 min voor landing weer terug vliegen naar beginbestemming (he Don hihi)

Dus dat was gezellig wachten daar, dus ik zat daar beetje suf te wachten, zie ik opeens mn neef en zn vriendin voorbij lopen! Hoe toevallig! Die waren klaar om te boarden voor naar Bangkok (hoezo jaloers :p) want ja ik zou naar rainy UK gaan!

Maar geloof t of niet, sinds ik hier ben heeft alleen nog maar de zon geschenen en is het hier eigenlijk heerlijk weer!

Ik woon helaas nog niet met alle andere stagaires (alle zeg maar gerust hele gang, want het zijn er zo'n 20) want er was nog geen plek in die huizen, dus woon nu tijdelijk ergens anders, waar me sociaal leven echt non is! me huisgenootjes zitten namelijk gezellig op hun kamer en internet etc heb ik er ook niet, en ik zit in het geweldige Gosport momenteel (ok nu kom ik zelf uit Long Dike city, maar geloof me stadsmensen het kan erger dan dat ;)) Maar over een weekie zou ik dan naar het andere kunnen verhuizen, met alle feestjes gezellig dinners etc, kortom beetje Spanje achtig en relaxed!

Maar... toen brak het echte werk van de stage aan! En helaas valt dit allemaal erg tegen!

Begeleiding krijg je amper (maarja wat wil je met 20 stagaires en 3 of 4 managers)

Boeiende dingen kunnen we niet echt doen, t is veel bellen, administratie boekingen maken etc.

Er zitten hier nog twee nederlandse jongen en die zijn nu al paar weken bezig en die zeggen dat ze ook niet echt veel leren of doen (1tje is aan twijfelen of ie ook gaat stoppen) ja OOK, want ik zit namelijk in twijfel of ik ga stoppen of niet!

Heb contact gehad met coordinator van school, die adviseert stoppen, en me eigen stagebegeleider (komt zelf oorspronkelijk uit Engeland, dus weet wel beetje wat van bedrijven af) adviseert me nu eigenlijk ook om asap te stoppen. Dus.. daar zit je dan!!! met t idee heb ik dit!

Heb zoiets van doorzetten en kijk het ff aan, maar t probleem is hoe langer ik er mee wacht hoe meer ik in de problemen kom met andere stage nog zoeken, studievertraging etc.

Dus sorry dat ik t er uit gooi, maar t is nogal een kut (kwalitatief uitermate teleurstellende) situatie!

Heb de deadline voor me zelf om te beslissen op dit weekend gezet, dus ik ga nu vooral nadenken over wat ik ga doen!

Will keep you updated!

Als iemand nog advies heeft??

Liefs Alice

• 05 Maart 2008 - 14:22

Jody:

Hey schatje,
    wat ontzettend kut voor je! hoop dat je snel weet wat je moet doen, daar kan ik je dus echt niet mee helepen :P sorry!
    jammer dat we elkaar mis hebben gelopen, maar als je terug bent van stage (nu of later :P) dan meeten we snel!
    Dikke kus en nog even sterkte/succes daar!

• 05 Maart 2008 - 14:44

DJ:

hey!
    dat is echt NAAR! Weet je al wat je gaat doen? terug naar NL of een andere stage in UK? Je mag natuurlijk altijd terug komen in onze klas!

groetjes DJ

• 05 Maart 2008 - 15:21

Babet:

Jeehj Alicie....
    Jij hebt toch zo weer wat anders??
    1 belletje en een knipoog en hup je zit weer in een ander landje...
    Sterkte met je stage.
    Greets from hollandia!!!!

• 05 Maart 2008 - 15:53

Fo:

hoi Alice,Pech zeg ik hoorde het van je Moeder die was hier met Leon.Ik hoop dat je gauw een oplossing vind,maar alles gaat niet altijd zo als je graag wilmaar je laat je geen oor aan naaien,volgens mij kom je er wel uit ik duim voor je liefs van Oma.schrijf het maar van je af dat mag dikke kus doei

• 05 Maart 2008 - 20:27

Don:

Echt super Balen... Maar goed, iets zegt me dat het bij jou toch op een of andere manier wel weer op zn pootjes terecht komt... of dat nou in de UK is of ergens anders;)...

Kus!!

• 05 Maart 2008 - 20:40

Gert:

Bij spaans is nog wel een stoel vrij......

• 05 Maart 2008 - 21:17

Kimmy:

advies heb ik even gekrabbeld, dacht je heb vast jeuk! Dikke kus en tot snel! (K)

• 06 Maart 2008 - 16:01

Jenny:

Heey,

Wel jammer dat het niet zo is als verwacht.

Enige wat ik kan zeggen gewoon doen waar je je het beste bij voelt.

Good Luck

• 06 Maart 2008 - 20:05

Wieka:

Hi Alicie,
    Fuck (fantastic, united crisis kingdom!)
    It is not all gold that glitters my dear. Maar slaap er nog een nachtje over en laat ze daar een poepie ruiken.
    En anders.. Ja meid, ik wens je veel succes met je beslissing!

groetjes en tot een volgende keer

• 07 Maart 2008 - 17:09

Peet:

Nou ik bedrijp je situatie! Voel me je mee..! Ik zal zeggen stoppen, dan heb je met een paar weken een nieuwe stage en kan je hem mooi in de vakantie afmaken.. (spreek uit ervaring!;)) anders loop je een half jaar studievertraging op.. Zonde! Daarnaast zal ik even vragen wat nu precies de bedoeling van je stage is aan je begeleider daar. Misschien kan hij/zij ej helpen.
    Good luck!
    liefs!

• 11 Maart 2008 - 20:24

Wieka:

Zo Alice, ik hoorde, dat je weer terug bent in Longue Dike. Jammer van het tripje naar Engeland. Hopelijk vind je snel een andere uitdagende stage.
    Good Luck! En geef ons snel weer wat positieve berichten!
    Groetjes en tot ziens

• 17 Maart 2008 - 18:01

Johnny:

Ben jij nog weleens in Nederland Aliciee.. Of blijf jij mensen wakker int vliegtuig :P hahaha Groetjes Johnny