Hi there!
Door: Alice
Blijf op de hoogte en volg Alice
26 September 2004 | Australië, Sydney
Alles nog steeds perfect hier! Vrijdag allerlei belangrijke dingen geregeld. Wat wel jammer is voor jullie... me visum heb ik dus ja ik blijf hier nog voorlopig,maximaal een jaar! Ha super he! Na alles geregeld te hebben, wat eten gehaald, en in high park lekker avond gegeten. Hier onze eerste possoms gezien, en veel info gehad van een australische ranger, erg leuk! Hij werkt in Tasmanie, dus toen hij vertrok en hij wist dat we waarschijnlijk nog naar Tazzie gaan, zei die; I'll see you in Tazzie! Ja tuuurlijk, het is meer dan 3x Nederland haha! Vervolgens nog even in het hostel beneden gezeten en in bed gekletst...
Gister langs het olympisch stadion geweest, en naar de Blou Mountains, erg mooi! wel erg zwaar met lopen dus lekker spierpijn nu! 's avonds gegegen ergens, waar jeje eigen vlees op de barbie mocht gooien. Natuurlijk moesten we eventjes uit (ja het was zaterdag hoor.. ha goeie smoes he..) Eerst naar een Ierse pub, erg gezellig, sommige Ozzies versta je trouwens amper, jullie dachten dat ik snel kon praten, amar hun kunnen er ook wat van, en ze gebruiken dan allerlei afkortingen wat ik meteen mag begrijpen!
Daarna met de taxi ( wat hier echt super goedkoop is, 5 euri ofzo totaal!) naar The Arq in Taylor Square, naar de gaybar! haha, super lachen, was een mooie discotheek, met erg veel homo's enz, ach hebben we is rust van de jongens ;) 3 uur maar is naar huis gegaan (nette tijd toch?) Vanmorgen eindelijk lekekr uitgeslapen, dat was lang geleden! 11 uur de boot op, en lekker rondgevaren met 30 graden, dus lekker in bikini. Was echt super relaxed! Daarna naar het zeeaquarium, maar zoiets had ik al eerder gezien in Afrika, daar stelde dit nie zo veel bij voor. Nu dus even internet opgezocht, en zometeen ga ik even kijken (want we zitten nu in King's cross de uitgaanswijk) om een hostel te boeken voor oud&nieuw. Dat is een beetje me plan, en dan kan ik maar beter geboekt hebben en anders kan ik het altijd laten zitten. Zometeeen gaan we vor het eerst zelf koken, weer is groente! Dan met ze allen naar de Ierse pub! Morgen van 1 tot 5 het afscheidsfeest op het strand..
Me plannne zijn trouwens gewijzigd, want ik kreeg een leuke aanbieding voor een trip. ik ga nu voor een week na Byron Bay, is tussen Sydney en Brisbane. We doen er 3 dagen over om daar heen te gaan met een busje (zo'n 20 man) dan gaan we ondertussen allerlei dingne doen, koalaziekenhuis, dolfijnen spotten en nog veel meer leuke dingen. Dan blijf ik in Byron Bay mooi tot maanadg hangen, want op maandag geldt de aanbieding om goedkoper terug te gaan. Ach en zo erg vind ik het nie om daar 3 dagen op het strand te liggen....
Dus jullie horen weer van me opweg of vanuit Byron Bay!
Liefs en dikke kus
26 September 2004 - 16:35
Jef & Sandra:
Hey little sister,
How are ya mate! Gaat allemaal wel chill zo te horen. Wij zitten vanavond lekker bij paps en mams en eten van de traiteur, vet lekker. We zullen straks het grote nieuws hier maar eens vertellen.... HIHI, ben benieuwd hoe ze reageren.
Gaaf dat je daar zo lekker met elke wind kan meewaaien als je wat tegenkomt wijzig je gewoon je plannen. Gisteravond meidenavond bij Karen gehad en dat was weer errug gezellie.
Jef heeft vandaag weer mooi in de tuin gewerkt. Dus nu hebben we ook al verlichting in die natuursteenbakken. Volgende week het gras erin en dan de bak van opa en oma nog vullen met een mooi waterornamentje. Nou lekker interesting?
Toedeloe.
Dikke kus Sandra -
27 September 2004 - 12:32
Hillianne:
Heey alice,
Zo is t een beetje gezellig? ik hoop t wel...mis je de thuisblijvers al een beetje? haha VAST NIET!!! Ik zit nu op school en heb t druk met een scriptie die ik volgende week moet inleveren... daar ben jij lekker ff vanaf...:D nou meid ik moet weer verder knuffel van mij!! -
27 September 2004 - 16:37
Margreet:
Haai nicht!
wat leuk dat je een site hebt waarop je je belevenissen neer zet!ik kwam er via ome kees zijn site terecht! leuk om je verhalen te lezen!he meid veel plezier en geniet er lekker van!
Groeten en een kus van je nichtje, Margreet -
27 September 2004 - 18:31
Wieka:
Hai Alice, leuk dat we me je mee mogen genieten. We blijven zo op de hoogte van al je ervaringen. Ga maar lekker relaxen. eerst maar eens wat ontdekken, dat heb je wel verdiend na al het studeren! CU Wieka -
28 September 2004 - 12:01
Annet:
He zussie!!
Nu ben ik eens een keertje jaloers op jou, want ik ben elke dag aan het werk, om 5 uur op en pas om half 7 thuis. Het heeft hier ook de hele dag geregent, dus daar word je ook niet echt vrolijk van. Nog 3 weekjes en dan komen we met meer mensen van ons hostel naar Sydney toe!! Echt wel zin om je weer te zien (na 1 dag ben ik je waarschijnlijk alweer zat, grapje..). Onze nieuwe vrienden kunnen ons niet missen, dus ze gaan met ons mee, gezellie samen met de bus naar het mooie weer!! Geniet lekker van je vrijheid en het strand etc. See you soon! liefs van Jeroen en mij -
28 September 2004 - 19:25
Gerda:
Hoi Alice,
leuk om weer wat te lezen. Ik ben benieuwd hoe het dolfijnen spotten gaat. En of het strand al gaat vervelen. Ik ben natuurlijk gewoon jaloers, omdat wij gewoon moeten werken.
Lieve groetjes van ons.
Henk, Gerda, Frans en Else -
29 September 2004 - 11:44
Johnny:
Heeej ALicieee !!!
Gaaf he hierzo en succes verder!
Kusssiej van mij -
29 September 2004 - 17:00
Wouter&Joey:
Heyyy, jij hebt het echt naar je zin zo te zien!!! Hier in Tilburg met mij en Joey alles goed. Al lekker studeren :S haha, echt wennen, ook de armoedige lifestyle ;D
Greetz from Tilburg -
30 September 2004 - 09:26
Rick:
Echt gaaf dat je al in Byron Bay bent geweest ben ik nog niet eens geweest echt flauw, beetje lekker gerelaxed enzo vast wel. Nou ik heb net nog gsmst maar kmoet je barre verhalen even lezen ja die Ierse pubs zijn ook leuk ja! Heb je al wat leuks gevonden in Kings Cross en een beetje te betalen of niet owja kom trouwens niet naar Sydney op de weg naar Cairns was $250 duurder voor twee nachten en ja dat is me te duur. Ben trouwens wel min of meer jaloers maar nog even en dan kunnen wij ook weer eens goed uit :-> Hug Rick