It's a hard life... backpacking - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu It's a hard life... backpacking - Reisverslag uit Byron Bay, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

It's a hard life... backpacking

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

04 Oktober 2004 | Australië, Byron Bay

Gister weer gebarbied, vanmorgen uitgeslapen, lekker ontbeten, naar het strand geweest met zo'n graadje of 27, net een massage gehad en vanavond een soort afscheidsfeestje omdat ik morgen weer naar Sydney ga, dus moeten we aan de wijn, chips en toastjes..
Ja het backpacken is hier erg zwaar!

Goed.. alles gaat hier dus nog steeds lekker! En ik doe hier niet veel naast zonnen en relaxen. Maar nog 1 dagje en dan is me korte vakantie alweer voorbij! Morgenavond vertrek ik met de nachtbus richting Sydney. Ik heb een jongen gesproken die ook mee was met de jumbovlucht en die zit nog steeds in Sydney, en die wist werk voor me. Dus ga ik maar weer is wat doen! Ik heb me geprofileerd van groentevrouw tot cd'tjes inpakker, goed hé! Ik ga morgen even het travel contact point bellen om te kijken wanneer ik kan beginnen...

Ik kom woensdagmorgen aan in Sydney en dan zal ik daar dus blijven werken tot me paps en mamsie komen. Morgen dus hier laatste dagje aan het strand voor eventjes.

By the way ook iets minder leuk, me slaapzak is gejat gisternacht!Echt balen! In veel hostels hebben ze gewoon beddengoed dus is het niet zo erg, maar over een tijdje in de outback zal ik toch echt een slaapzak moeten hebben. Dus paps en mams zouden jullie een slaapzak van thuis willen meenemen? Wel erg jammer, want ik had een mooi goed duur kleintje, en heb er nog maar paar nachtjes ingeslapen... En om nou weer een nieuwe te kopen hier geen zin in, moest ook al een nieuw kaartje voor me camera kopen!

Nou ik ga dus morgen voor t eerst alleen op pad, ben benieuwd! maarja er zitten nog bekenden van me in Sydney waar ik t nr van heb, dus wordt allemaal weer gezellig! Toch handig dat ik met die jumbo mee ben gegaan, zo hou je overal een beetje je contacten, en heb je weer info over van alles!

Ik ga het er nu bij laten, we (mazzz en ik) gaan zo weer terug naar t hostel! Jullie horen weer van me vanuit Sydney!

See yah
Kus Alicie

• 04 Oktober 2004 - 08:17

Annet:

He zussie!!
    Nou geniet nog even van je vrije dag op het strand morgen dan in Byron Bay. Wij zijn net weer terug van de Great Ocean Road en het was GEWELDIG!!!! We hebben kangaroos, koala's en walvissen gezien en de natuur was echt onwijs mooi, beetje zoals Zuid Afrika langs de kust, maar nog mooier!! Morgen weer an die Arbeit helaas, ik ga maar weer houtjes lijmen, is waarschijnlijk netzo interessant als cd's inpakken, haha. Nog 2.5 week en dan zien we elkaar weer, joepie, das lang geleden, 9 maanden nu denk ik. We komen denk ik vrijdag aan en je moet maar ff mailen waar je dan zit, dan kunnen we in hetzelfde hostel slapen misschien, das gezellie!! Of ga je nog een appartementje zoeken voor die periode. Nou, we horen het wel. Goeie reis terug naar Sydney en succes met het werk. Shit van die slaapzak, mijnes is ook weg toen in Bolivia, dus je kunt ook niet bij mij erin kruipen.....xxxxxxxx

• 04 Oktober 2004 - 09:05

Sandra:

Heee Alice,

Gefeliciteerd he met dierendag. Ik ga zo een vissie halen voor Shiva. En nog meer leuk plantjes bij de intratuin. Effe horen of mammie mee wil. Afgelopen nacht heb ik bij Jo geslapen. Was wel weer eens leuk in Amsterdam gekeken bij de H&M waar zij werkt.

Nou veel plezier,

Ik stuur voor jou en Annet wel wat mee naar Ozzie. Kaartjes duren toch lang. Nog speciale wensen?????

Kussie Sandra

• 04 Oktober 2004 - 10:07

Henk:

Hallo meiden (Annet en Alice en uiteraard Jeroen)
    alles gaat volgens mij wel aardig. Interessant werk hoor, houtjes plakken of CD's inpakken. Dan is het in de uien nog niet zo verkeerd.
    Gisteren heb ik me wat verdiept in de reis van Gees en mij van Sydney naar Cairns.
    't Wordt wel wat denk en als je alles zo leest krijg je er echt zin in.
    Maar goed eerst nog 2,5 week werken.
    Alice, wat denk je van een slaapzak kopen in Australie. Wij een beetje sjouwen zeker en betalen natuurlijk.
    Nou ik dacht het niet he.
    Toedeloe.

• 06 Oktober 2004 - 18:49

Gerda:

Hoi Alice,

hoe was het om alleen op pad te gaan? En zijn de cd-tjes goed ingepakt? Nu je eigen spullen nog goed inpakken, want ze moeten niet teveel van je jatten natuurlijk. En wel een beetje lullig, nu je vader niet eens een lekker klein duur slaapzakje mee uit Nederland mee wil nemen. Bij de dump hebben ze trouwens ook lekkere goedkope kleine slaapzakjes. Maar ik weet niet of die ook nog warm zijn.

Groetjes en liefs van Gerda