Whoop whoop - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Whoop whoop - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Whoop whoop

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

22 November 2004 | Australië, Sydney

Hallo mensies,

Hier een berichtje van Alice via haar zus (Annet).

Alice vroeg mij om jullie even te laten weten dat alles goed met haar goed. Ze zit ergens in de staat Victoria, maar het is nogal afgelegen, dus ze heeft geen telefoon en geen internet. Ze gaat voor 4 weken fruit inpakken of iets dergelijks. Ze verblijft daar samen met Maurice en Marianne, die ze al kent natuurlijk van de Jumbo vlucht. Ze kan dan eindelijk haar autootje weer bewonderen, maar ze zijn dus vooral hard aan het werk.

Nu ben ik helemaal niet jaloers op haar, want zelf reis ik nu samen met Jeroen langs de westkust en dat is echt veeeeeeeeeeeel leuker dan werken hoor, Alicie!

Ze zal zo snel als het weer kan, zelf weer een berichtje plaatsen.

groetjes

• 23 November 2004 - 10:14

Mammie Van Alice:

Voor het geval je toch nog op internet kan fff een berichtje en anders horen we viaAnnet en Jeroen wel weer iets?
    Kun je die wel bellen of ook geen bereik.
    nu ik hoop je nog een x te bellen als het lukken wil nu en anders stuur je maar ff snel een kaartje. he en wat voor soort fruit pluk je apart soorten? he veel plezier met dat werk en de groeten aan je maatjes liefs vanuit B.O.L.