Is kijken of het lukt.. Rick en Bou..
Door: Alice
Blijf op de hoogte en volg Alice
01 Maart 2005 | Australië, Perth
Dus genoeg redenen om 's avonds gezellie na de laatste dag naar de pub te gaan met onze 'blaadjescollega's met de VB'tjes erbij, wat ja je raadt het al, weer eeerg gezellig was! ooow wat zullen we Donnybrook missen...haha
Nog afscheid genomen van dierentuin, tja Zoo heette onze kamergenootje. Die koreaanse mensen kunnen ook zo leuk engels spreken wist je dat al? Toen Ivet vertelde dat ze ziek thuis was ivm allergie van de blue gum blaadjes (ja je wil niet weten wat voor kennis ik nu heb over blaadjes) stond onze dierentuin heel vriendelijk te praten: ooh yees yees niccce nice!
Duzzz dacht Ivet...
Nu weer fijn 'thuis' in Perth, ja na nog is een paar dagen nu hier weer geweest te zijn zou ik hier toch eigenlijk best wel kunnen wonen hoor, hele jaar rond zomer..
Maar nee ik ga lekker verder reizen en ga vanaf morgen alleen op avontuur!Tourtje zuidwesten onder Perth met jump-on jump-off bus; weer is lekker onderweg nieuwe dingen zien en even bijkomen op het strand met andere mensjes van het harde leven.
Afgelopen weekend dit alvast gevierd door avondje stappen met de meiden en 2 Ierse van het werk in Perth, wat ook weer super gezellig was. Zondag dus ook niet veel uitgevoerd.
En dan het laatste nieuws!want ja ik heb me ticket maar eens op een datum gezet! En zo zal ik nog 2,5 maand reizen door Aussie in me uppie....
Nee nee wees niet bang ik kom dan nog lekker niet thuis! 16 mei zal ik naar me eerste stopover richting huis vliegen, Hongkong. Vervolgens vlieg ik 20 mei richting Bangkok (ow ow kom al dichterbij jullie) waar ik de volgende dag met een backpackerstour begin! Hiermee zal ik reizen door Zuid-Thailand, Maleisie en Indonesie en eindig ik in Bali op 18 juni. de 26e van juni vlieg ik terug naar Maleisie op Kuala Lumpur en zal ik zelf over land terug reizen richting Bangkok, zodat ik vanaf daar naar huis kan vliegen en ik zaterdag 30 juli 9.40 terug in het (koude?) nederlandje zal zijn..
Liefs en dikke x Alice!
Rick je vroeg me om jullie jaloers te maken.. als het nog niet gelukt is.. weet ik het ook niet meer
02 Maart 2005 - 13:16
MAMMIE:
Hallo Alicie
hier vanuit het ondergesneeuwde Holland even een reaktie fff snel want we moeten ons geregeld uit graven en met de auto komt je moeder helemaal niet weg onwijs gaaf die sneeuw maar wel erg ongemakkelijk ik moet dus nu lopen langs al m,n klantjes als je na gaat dat ik af en toe wel 20 -30 km moet rijden weet jij hoeveel ikmoet lopen nu en er lopen nu meer mensen op straat dan autoos die vrachtautoo van Peter Slot moest bij de chipsfabriek al worden uit gegraven ja we zijn nu echt ontregeld ben blij dat ik niet zo ver me boodschappen hoef te halen maar Henk kwam wel weg met z,n auto en Buurman Hoeksma moest om de paar meter slippend stoppen en sneeuw tussen de banden weg halen. Jeroen gaat met mijn autoo naar Schagen maar op de snel weg is het ook wel te doen alleen die niewbouw en acheraf weggetjes is niet te doen, ha ha !? nu je zult van anderen ook wel verhalen horen en jij bent lekker bezig met alles organiseren? voor je reisjesnaar Azië? nu wij martelen ons er wel weer doorheen en hopenlijk bij jullie niet te warm ? Hoe vind je de fotoos van de sneeuw? goed he dat je pa daar aan dacht want anders geloof je het toch niet , groetjes en veel plezier verder ik ga morgen weer lopend naar me werk.
de groetjes uit langedijk! -
02 Maart 2005 - 18:48
Deverschrikkelijkesneeuwman:
in holland gebeurt nu dus alles wit. zwartwerkers zijn ff vetrokken. oei mammie Gees dat is zwaar hè lopen. ben je echt zo gek? nou ja ik ben vandaag ook gewoon naar mijn werk geweest met de buurman. terug een stukje lopen, stukje bus de rest weer een stief kwartiertje lopen. het heeft wel charme vind ik. en het is lekker relaxed toch. iedereen met sneeuwproblemen veel plezier en sterkte.
Alicie lekker in ut zonnetje en no more work. tot de volgende keer! Guess who. -
03 Maart 2005 - 00:42
Johnny:
Hooooi Aliciee!!! Kijk dat noem ik nou eens een reactie plaatsen op m'n site.. Erg tof :) En jah ik slaap hierzo lekker in het mooie hotel in Nyah West, maar ga het morgen alweer verlaten want ga terug naar Melbourne. Daar zie ik Wouter zaterdag weer en kunnen we de auto ophalen en weer verder touren naar het zonnige Perth?! haha misschien halen we je nog wel in :P Nee dat zal wel niet want jij gaat al wat eerder naar huis. maar het ziet er goed uit wat jij nog allemaal gaat doen. Ik heb nog helemaal niks vast gelegd maar ik heb nog ff de tijd :) Alleen jij komt wel in de zomer thuis, dat is wel betersss.. Kan je een beetje wennen aan de temperatuur daarzo :P haha Heej maar Alicie... nog veeel plezier daarzo en ik kom je misschien nog wel eens tegen hierzo in Aus en anders in Nederland!!! Kusssssiej Johnny -
03 Maart 2005 - 04:49
Alice:
Haha gaat wel lekker daar he in hollandje, wat een sneeuw zeg! En alles ligt stil.. geen bussen enz lees ik op nieuws.nl en Kim heeft al sneeuwvrij van school. Thanx voor de foto's pap, erg leuk om te zien, en echt niet voor te stellen, hier is de zon maar normaal aan het worden hier, best jammer dat ik niet zo'n dikke pak sneeuw mee maak! Maar ik vermaak me hier goed hoor in de 35 graadjes..
KUS -
06 Maart 2005 - 22:31
Hilde:
heee alice!!
Even een een berichtje van je ex-jumbogenootje..wist helemaal niet dat je een site had...ga binnenkort even je verhaaltjes lezen..en heel erg jaloers worden denk ik. maar ook ik heb het erg naar me zin in Hongarije..wel heeel koud maar erg gezellig..have fun!!liefs Hilde
www.hil.waarbenjij.nu