Turtles, Manta Rays and.. Sharks!! - Reisverslag uit Coral Bay, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Turtles, Manta Rays and.. Sharks!! - Reisverslag uit Coral Bay, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Turtles, Manta Rays and.. Sharks!!

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

30 Maart 2005 | Australië, Coral Bay

G'day!

Leuke pasen gehad allemaal? Ik heb in ieder geval weer een leuke week achter de rug en met pasen lekker helemaal niets uitgevoerd..

Vrijdag vanuit Kalbarri vertrokken. En na de moutainbike dag (ik had geen eens spierpijn, dus het is toch nog aardig goed met me ;)
hadden we een een erg warme sportieve dag!
We gingen naar Kalbarri National Park, naar een paar mooie uitzichten gelopen (dat was al aardig wat met een temperatuurtje van bijna 40 graden) maar erg gave bergen / rotsen!Snel weer de airco bus ingevlucht om ons voor te bereiden op de wandeling / klim in de gorges. Naar beneden gewandeld richting de bijna droge rivier, konden helaas dus niet ff er in plonsen dus meteen maar weer door met de klim naar boven!Heerlijk met 40 graden je best doen om van de ene rots naar de andere te klimmen zonder naar beneden te vallen met je bezwete handjes. Maar was erg leuk!! Dus bovenaan meteen maar watergevechten gehouden..

's Avonds aan gekomen in Denham, echt een relaxed hostel! De aanbieding van de avond was pasta (lees: de saaie backpackers spaghetti) voor 12$!Zelf dus mooi pasta gemaakt zodat we weer een boxje wijn konden kopen en een gezellig avondje hadden.
De volgende morgen naar de camping verhuisd, en dat was zo slecht nog niet want met 1 stap met je slaperigedronke koppie uit je tent lag je op het strand, je raadt het dus al, we hebben erg spectaculaire dingen gedaan, elkaar onder gegooid met schelpen en ranzig zeewier op het strand..

En ja ik was met 3 engelse op pad dus zaterdagavond konden we Engeland N-Ierland voetbal niet missen!Bij het hostel want daar hadden ze groot scherm.Het begin was alleen beetje saai, geen goals en ja om te voorkomen om in slaap te vallen met wijn in de hangmat maar even het thuisfront gebeld,kom ik terug is het 4-0 en ging Dan al dronken naar huis want het was ze 1e avond wijn drinken, hmz tja dat gebeurd met die goedkope hoofdpijn-wijn hier.

Maandag weer op de bus gestapt en de jongens achtergelaten, eerst richting Monkey Mia de dolfijnen gezien en ondanks je met tig anderen tegelijk als japanners sta te kijken en fotograferen was het erg leuk!Ik sta nu alleen met een dom wegwerpcamera'tje foto's te klieken want me digitale doet nikkes nakkes nades meer helaas! Nog naar een oceanpark geweest; onder andere wat lieve tigersharks gezien! Wat mooie strandjes bekeken onderweg en toen waren we in Coral Bay!

En het is hier erg relaxed!Gister met een kayak en snorkeltour meegeweest met wat andere van me bus.(wat wordt ik opeens sportief he) Tijdens het snorkelen zwommen de schildpadden zo met me mee, echt zo gaaf! En de 'gids' even leuk visvoer met t snorkelen bij me gezicht gooien zodat er enorme grote vissen tegen me gezicht aankwamen!Ik heb goeie foto's dus die zal ik morgen weer even plaatsen voor jullie..

Vandaag met de Manta Rays snorkeltour mee gegaan!woow zijn van die grote platte vissen van 3 bij 2 meter ofzo, gaaf!!En toen er eentje zomaar onder me zwom en op me gezicht afkwam met z'n grote brede mond had ik wel even zoiets van, WOEPS!Voor de rest nog mooie andere gekleurde visjes gezien, schildpadden, en haaien, tja werd in me been gebeten maar no worries ik leef nog zoals jullie lezen..

See ya later duuudes! Kus Alice

Nog 1 wist u datje: zit ik met stuart en dan van het weekend te kletsen over azie, blijkt dat ze op precies dezelfde tour op precies dezelfde datum gaan als mij!Hun gaan alleen van Bangkok tot Singapore en ik ga door tot aan Bali!Dats dus wel erg leuk en toevallig!
Ja door het zoveel rijden met de tour uuuren achter elkaar denk je dat het Aussie en de wereld groot is, maar maakt niet uit waar je bent of heen gaat komt aldoor weer bekenden tegen en in elke plaats zitten wel weer gekke dutchies!

• 30 Maart 2005 - 10:07

Thea:

Hoi Alice,

hier weer even een berichtje van je nicht(je). Da's gaaf zeg zo snorkelen en dan schildpadden, manta's e.d. zien. Ik vond het snorkelen op Kreta al geweldig, laat staan dat je zoiets ziet. Toppie hoor. Ben benieuwd naar je foto's hiervan. De sharks wilden even Dutch meat proberen? Nou dat viel dan gelukkig vies tegen!
    Wat een dure spaghetti hebben ze daar. Dan kun je inderdaad zelf lekker een prakkie klaarmaken. Smaakt ook veel beter denk ik zo. En ja zo kan je lekker weer aan de wijn. Was je nou zo lang aan het bellen tijdens de voetbal of waren die Engelsen nou zo snel??????

Till next time from your cousin Thea

• 30 Maart 2005 - 16:46

Saaihier:

Hallo Alice, je hebt weer van alles meegemaakt bof-kont. wij maar werken. gelukkig wordt het hier ook iets beter weer, krijgen we last van voorjaarkriebels. downunder begint het herfst te worden, maar in Coral Bay en omstreken erg warm puf. Wij hebben niet al teveel paashaas gegeten, maar hebben gezellig gebruncht bij thea, Ronald, Simone en Stefan. Zaterdag nog ff je moeder gefeliciteerd en pappie zat op bed, de zielepiet. Hij is voorlopig zoet. CU you next time.

• 01 April 2005 - 08:30

Annet:

Gaaf zeg die foto's met het snorkelen tussen de schildpadden en mooie vissies. Wat voor beest had jou in je been gebeten eigenlijk? Ze schrokken natuurlijk van die witte benen van jou (of zijn ze al richting de bruin?).
    Gister zijn mama en ik naar de sauna geweest. Oh sorry hoor, ik wilde je niet jaloers maken, hihi. Jij maakt mij namelijk wel elke keer jaloers als ik weer een berichtje lees. Maar goed, ik heb dat allemaal gehad en geniet er nog maar even dubbel van de laatste paar maanden. JE hebt nog best lang trouwens 4 maanden, beter voor jou minder voor ons. Nou, ik ga stoppen met m'n geouwehoer, moet weer aan het werk.
    doeg zussie! veel liefs van Annet

• 01 April 2005 - 12:00

Mammie:

OOOHH wat ben ik jaloers op jouw met dat snorkelen is dat water echt zo mooi helder? en die schildpadden vreten ze niet aan je vingesrs en tenen, ze schrikken vast van je witte billen! wat is nu mooier duiken of snorkelen? spreken we elkaar weer in het weekend?
    sms je dan fff naar ons , groetjes en tot horens xxxxjes.

• 03 April 2005 - 17:54

Rick:

Rick hier, wat toch weer een verhalen. IK WIL OOK WEER DUIKEN...! Nog onwijs bedankt voor je kaartje en cadeautjes maar ik had je al bedankt in een mailtje natuurlijk. Ubrigens hebben wij gister hier even voorgedronken en ik ben niet uitgegaan uit alle macht moest ik me verzetten maar toch maar niet gegaan, we waren vrijdag al en ik had nogal koppijn, was verder wel heel gezellig. Vandaag heeft Matthijs even wat aan een trailer opgeknapt daarna lekker tapbiertje bij Balder in de tuin, echt ik heb al weken een super vakantie gevoel. Ik sta op, nu zonnetje dan, ff relaxed ontbijten en af en toe wat klussen, heb de dakgoot bij mn moeder geschildert hou ik haar ook tevreden ;-) De plannen om weg te gaan vorderen toch niet echt ofzo, we horen ook maar niets van dat baantje in Australie, nu we zien wel. He ik lees je berichtjes altijd trouw dat je t ff weet we leven met je mee he...Ondertussen genieten we hier ook wel hoor..;-) Ciao apie en kus

• 05 April 2005 - 16:18

Karen:

Hee alice,
    ik heb een tijd niet op je site gekeken maar hoor wel eens wat van sandra. Gaat goed he!!
    Ik heb een vraagje, waar je misschien nu even niet aan wil denken maar ik wil het toch weten. Wanneer ben je precies in nederland?? Want jouw lieve zussie staat erop dat je op haar vrijgezellen feest aanwezig bent en ik denk dat ze het meent ook. Anders doet ze ons wat vrees ik. Dus....
    Nou meid geniet ondertussen nog maar heerlijk van het mooie weer, het prachtige land en de gezellige dutchies. Tot snel. kus. karen

• 05 April 2005 - 20:09

Gerda:

Hoi Alice,

wat een heerlijk leventje daar. En je bent ook nog sportief bezig lees ik. Dus met je conditie zal het ook nog wel meevallen, zelfs na al die goedkope wijntjes. En leuk dat je weer steeds dezelfde leuke mensen tegen komt.
    Jammer van je camera, hopelijk is deze nog te maken. Onze digitale camera is ook al stuk, viel nog wel onder de garantie. Ik ben benieuwd. Het is natuurlijk allemaal prachtig die computergestuurde dingen, maar stuk gaan kunnen zij ook. Het lijkt wel of mechanische apparaten veel langer meegaan. Gelukkig zijn die er ook nog en kun je nog mooi fotootjes maken met een wegwerpcamera.

Groetjes uit Tuitjenhorn.

• 09 April 2005 - 07:08

Mitch:

Heeey Alice,

na een lange tijd laat ik ook maar weer eens een berichtje achter dan :D Ik lees nu ffies je site een beetje door en vind het erg leuk om te lezen wat je allemaal doet en hebt gedaan :) Ook die foto's zijn helemaal geweldig, t wordt tijd dat ik ook een keer naar Australie ga als ik het zo zie en lees... Dus als je nog een keer teruggaat biedt ik me geheel vrijwillig aan om met je mee te gaan haha

In ieder geval nog veel plezier en ik kom snel nog een keer terug op je site :)

kus Mitch