Alweer een week voorbij...
Door: Alice
Blijf op de hoogte en volg Alice
17 April 2005 | Australië, Darwin
Maar wat was het gaaf!! Kakadu national park was toch wel weer een hoogtepuntje van Aussie. Verschillende bergen beklommen met een super uitzicht, en wat was het soms groen. Erg mooie watervallen gezien, en bij elke was zowat wel een kleine pool dus lekker gezwommen (tussen de krokodillen :p). Bij sommige watervallen had je meerdere verdiepingen / meerdere pools, dus dan gingen we weer ff naar boven klimmen, met een paar centimeter ravijn naast je zat ik af en toe toch wel ff van hmz.. maar heb het weer overleefd!Je kon ergens een klein stukje in een berg zwemmen erg gaaf, en onze gids was echt gek die had plekjes gevonden dat je in een pool een gat in kon zwemmen onder de rotsen door en dan weer later ergens uit kwam, dus dat moesten we ook maar ff doen, erg gaaf! Nog een krokodillencruise gedaan, was er eentje van 6 meter..
's Avonds met eigen verzamelde hout lekker gegeten en biertje erbij zodat je daarna, we hadden een tent alleen van gaas, heerlijk onder de sterren kon slapen!Ik had een leuke groep, dus dat maakte het ook erg gezellig!
Vrijdag terug gekomen in Darwin, en ben nog nooit zo blij geweest met een normale douche, heb er volgens mij bijna een uur onder gestaan.. Met de groep nog gegeten en naar de Ierse Pub gegaan. Gister na 3 dagen 6 uur op dus lekker lang in me bed blijven liggen en niet veel bijzonders uitgevoerd. Darwin is eigenlijk een beetje een avondstad vind ik, overdag is er niet veel te beleven.Dus gister nog maar een keer gezellig naar de Ierse pub gegaan, kwam natuurlijk weer bekenden tegen, blijft nog steeds zo grappig..
Vandaag naar de markt geweest met megan, meid van de tour, hier weer lekker gepijnigd met een massage!En me naam in japanish geleerd.
Morgen ga ik met een tour richting Alice Springs en Uluru (die kleine steen in midden van ozzie) me volgende berichtje komt waarschijnlijk uit Sydney! Heel raar idee om daar weer te zitten zo snel! Want ja dan komt einde Aussie toch al echt in zicht, en hoewel ik heel erg uit kijk naar Azie, wil ik aan de ene kant helemaal niet weg hier!
Kus mij
17 April 2005 - 10:44
Mammie:
Zo weer mooie dingen meegemaakt zo te lezen, dus als Henk in de fut gaat gaan we ook maar eens een jaar tje rondtoeren lijkt me gaaf. maar dan wel met een Booster of zo ha ha dan kom je dus niet ver 40 km of zo, daar moeten ze nog iets op verzinnen, gister gezellig bij Sampie op verjaardag tot halverwege s,avonds, we spraken Rick nog, (in de kerk)ja die is toch nog wel serieus hoor! Ja het is bij ons toch ook wel een gezellig clubje.
Nu we spreken je nog misschien? Ik ga je zo even bellen als dat lukt,doei doei -
17 April 2005 - 12:49
Rick:
Hey man jij daar hoe ist? Kzag je mamma en pappa vanmorgen nog in de kerk. Ik zo hey Henk Alice vroeg nog om een baantje want ze zit in geldnood zegt Henk ja met die arme ouders van haar moet ze hard aan de bak :-> Geintje natuurlijk maar ik moet nog steeds die leuke foto eens langsbrengen van jullie doe ik van de week wel even denk ik. Had je al gehoord dat Bou en ik een testrit in een cabrio hadden gemaakt echt VET! Ik zo een praatje ja ik zoek een auto wij drie kwartier in die cabrio gereden met heerlijk weer. We hadden het toevallig over je ouders dat zei ook Peugeot reden en die verkoper zei ja Henk en Gees ken ik wel die zie ik vanavond op een vergadering.. Ik dacht meteen o shit die vent verteld dat verhaal natuurlijk aan je pa en dan zegt Henk huh die Rick heeft geen cent die is net weggeweest daar gaat mn geloofwaardigheid :-) Oja verder heb ik schokkend nieuws, hou je vast......
....
IK GA WERKEN!!!
En wel in Groenlo vanaf morgen ik moet er om vijf uur uit en zes uur met de trein. Bou is uiteraard laaiend enthousiast ik vind het ook wel leuk hoor maar het blijft toch werk he en daar heb ik wel moeite mee geloof ik :-) He ik ga je nu een mailtje sturen over de vragen die je had. Veel plezier en we denken aan je! Ciao -
17 April 2005 - 12:51
Rick:
Ik ontdenk net een schokkende schrijffout maar dat komt omdat is zoals gewoonlijk tien dingen tegelijk wil doen het valt me nog mee dat ik niet mn msngesprekken hier opschrijf ;-) -
17 April 2005 - 14:30
Sampie:
Hee lieverd,
Nog bedankt voor je leuke autohangding met baby on board. Die van mammie vond ik ook erg leuk. Jammer dat je Jef zijn overheerlijke chocholadecake met slagroom hebt gemist. Maar jij eet daar vast nog wel van die lekkere cheesecakes waar Annet het over had. Straks komen Annet en Jeroen nog ff langs om hier te eten en een k-dootje te overhandigen. Pittig hé? Nou toedels,
Sandra -
18 April 2005 - 17:41
Wieka:
Hoi Alice, zo weer veilig geland en alle dagen weer very hot weer en beauti-full nature gezien. weet je wel wat een bofkont je bent? Geniet er nog ff van, want Azië wordt vast heel anders.Al denk ik dat je met dat kamperen onder de blote hemel al een klein voorproefje hebt gehad. Iedereen gefelici-teerd met Sandra's verjaar-dag. CU next time! -
19 April 2005 - 03:30
Johnny:
Heeej Alicie.. je zit alweer in de Outback waarschijnlijk en wij gaan richting Perth... Zitten nu in Port Augusta maar inhalen lukt denk ik niet meer.
Misschien dat we mekaar dan wel nog in Nederland zien?! Heel veel plezier met de Outback tour en doe ze groeten in Sydney!!!
Dikke kus van mij -
19 April 2005 - 20:21
Annet:
Hé zussie!
Hoe was die grote steen?
Ik probeer je donderdag nog wel ff te bellen, weet niet waar je dan uithangt, maar dat hoor ik vanzelf wel.
Zondag hadden we namelijk een zware dag met uitslapen en langs verjaardagen van familieleden, wat wel gezellig was natuurlijk.
T weer is hier bagger, dus geniet daar ff van de hitte zou ik maar zeggen. Wist je eigenlijk al dat er een nieuwe "deutsche" paus is? Ja, dat is hier het hotte nieuws van vandaag....(interessant? nee dus)
Nou, wijffie spreek je snel!
kussie van mij -
19 April 2005 - 21:24
Gerda:
Hoi Alice, leuk om weer wat van je te horen en ook om al die reacties te lezen. Je wordt al een hele outdoor-freak zo te lezen en nergens bang voor. Ga je straks de Himalaya nog beklimmen?
Met ons gaat alles goed. Met uitzondering dat zij mij niet als politiebiker willen hebben. Ik vroeg nog wat ik fout gedaan had. Niets dus, alles was goed, maar die anderen waren beter. Konden misschien betere bonnen schrijven, want ik schrijf nooit zoveel. Balen natuurlijk, maar zij missen natuurlijk wel wat. Blijf ik in mijn vrije tijd toch lekker fietsen, ook leuk.
Nou de groeten uit het natte Tuitjenhorn.
Liefs van Henk, Gerda, Frans en Else -
21 April 2005 - 19:34
Sunny Holland:
Hallo Alice, het is hier helemaal niet regenachtig hoor. hele dag scheen de zon en dat was genieten, al was het 'smorgens vroeg nog maar 2 of 3 graden. enne.. Gerda, wat denk je van je leeftijd, die telt ook mee hoor. Je ziet er wel goed uit, maar de jaartjes gaan toch tellen, maar dat zegt men niet. bike ze. urbi et orbi bedankt voor de bloemen. -
22 April 2005 - 03:02
Marloes:
Heey Alice, hoe was Ayers rock? Ik verblijf in darlinghurstroad 191 in first resort dat is in Kings Cross, we zien elkaar dan wel een keer in Sydney :) xxx Marloes -
27 April 2005 - 08:14
Hilly:
heey meis... das lang gelden... ik denk laat maar eens wat van me horen... ik lees wel vaak je stukkies maar komt er niet van wat terug te mailen.. gaaf man krokodillencruise lijkt me nog het gaafste... het is echt raar om die stukje te lezen van je.. en dan te bedenken dat je dat allemaal mee maakt en dat wij gewoon hier vet suf op school zitten en alles... haha... en je gaat naar alice springs... haha leuk man... wanneer ga je eigenlijk weg uit aussie? ik weet wel dat je de 30e juni terug komt of is dat alweer veranderd?? ;) aangezien je het zo naar je zin hebt..!!
nou dikke knuffel hill -
27 April 2005 - 08:54
Kim:
Hey wijffie, ik ga je ff mailen want heb weer veel te vertellen aan je. Was gisteren mee met Frans naar de kroeg en het was onwijs leuk. In de mail vertel ik wel ff wat meer, ben zelfs naar de karoakebare geweest, maar ik weet dat je het leuk vindt om ook berichtjes te ontvangen op je waarbenjij.nu site. Lots of love, Kimkie -
30 April 2005 - 05:56
Johnny:
Waar blijven de smsjes nou???