En toen op naar t avontuur in... - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Alice Groot - WaarBenJij.nu En toen op naar t avontuur in... - Reisverslag uit Hong Kong, Hong Kong van Alice Groot - WaarBenJij.nu

En toen op naar t avontuur in...

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

15 Mei 2005 | Hong Kong, Hong Kong

Hey allemaal!

Ja toen zat t er alweer op, t super leventje in Australie!Tijd is voorbijgevlogen lijkt wel. Ene moment zit je suf 8 uur op een dag blaadjes te knippen, vier je je verjaardag in de middle of nowhere tussen de koreanen, of klim je ff op een berg waar je een super uitzicht hebt, ligt in je swag met al je kleren aan omdat t ijskoud is s nachts of je ligt hele dag lekker bij t zwembad of aan t strand omdat je met 40 graden niet veel kan doen..
Tja ik denk dat als ik weer in de boeken zit voor tentamens ik erg graag terug wil!!

Maar daar denk nog ff lekker niet aan. Want morgen vertrek ik naar eerste stop in Azie, Hongkong!Zin om op pad te gaan! Ben benieuwd of t mannetje van t hostel voor me klaar staat morgen bij t station 12 uur s nachts want met dat engels van ze daar vraag je altijd wel een paar keer na of ze je nou wel goed begrepen hebben.
Ik moet nog ff een paar foto'tjes maken voor annet en jeroen want die hebben niet veel meer gezien daar dan t zwembad en de kamer van hun 4 sterrenhotel daar ;)

Vrijdag vliegen we dan richting Bangkok, waar zaterdag me tour begint, zin in!!
Tja nieuwe trip, dus de site maar even wat veranderd. Of zal ik nog een verdwaalde skippy tegenkomen daar op t puntje van een vulkaan?

Ik ga de laatste dingetjes nog inpakken, op de een of andere manier paste het er niet meer in, dus heb maar een extra tas gekocht :p

En als ik weer is internet vindt ergens, zal ik heeeeel misschien wel een berichtje achterlaten ;)

Kus van sinds gister TANTE alice :D:D

p.s. me mobiel zal daar waarschijnlijk niet werken dus verspil maar geen beltegoed aan smsjes, maybe koop ik daar wel een simkaart dan horen jullie t natuurlijk!

• 15 Mei 2005 - 11:14

Bou:

Hai Alice! Van harte gefeliciteerd! Ouwe ;)

Verder wens ik je heel veel plezier in Azie toe! Hong Kong lijkt me super! Hou je taai en ik blijf je verhalen lezen (ook vanuit Griekenland ;) )

X Bou

• 16 Mei 2005 - 11:13

Annet:

Hé wijffie! Ik lees net je sms-je. Jammer, anders kon ik nog ff terug sms-en of bellen, maar wij lagen natuurlijk op onze vrije dag nog heerlijk te pitten...
    Ik moet er vannacht vroeg uit, want ik moet om 04.30 uur op Schiphol staan, GAAP, maar ik heb er wel zin in hoor! Het is al lekker mooi weer in Turkey. Hopenlijk in HKG ook. Ik probeer je gewoon te sms-en, kweet ook niet of de mijnes werkt en anders mailen...
    Jammer hoor dat je Leon nu niet kunt bewonderen. Opa heeft al wat foto's gemaakt, dus die zul je wel snel kunnen bekijken. Het is echt een mooie baby hoor en heeft Sandra's donkere haren. Dus stel je je Jef met krullen voor, zeg maar, haha.
    Wijffie, veel succes en plezier in Azie en geniet er van, voor je het weet ben je alweer thuis (nog ruim 2 maandjes...).
    dikke kus tante Annet

• 16 Mei 2005 - 20:04

Thea:

Sawat dii (hallo op zijn Thais) tante Alice,

Van harte gefeliciteerd met je neefje Leon.
    Van hieruit natuurlijk ook Sandr en Jef van harte gefeliciteerd met hun zoontje Leon. Hoop dat alles lekker gaat met het span.

Heel veel plezier in Azië.
    Dat je maar weer veel moois mag ontdekken op deze trip en wij weer van wat foto's mogen gaan genieten.
    Wel veel naam (water) drinken hoor of heb je liever be-ah (bier)?

Groetjes van Thea en natuurlijk ook Ronald, Simone en Stefan

• 17 Mei 2005 - 17:45

Oudtante Wieka:

ja zo gaat dat tante Alice, van harte met je neefje Leon. Hoop, dat alles goed met hem gaat. Mama Sandra en papa Jef: heel veel geluk met de kleine Leon. Opa Henk en oma Gees natuurlijk ook hardstikke trots. Hoe voelt dat nu? Oud hè hahum
    Alice veel succes en plezier in Azië. Thea je spreekt al een aardig woordje Thais. Merhaba(hallo)Annet ook veel werkplezier in Turkistan Kendine iyi bak (pas goed op je zelf)en gule gule (tot ziens)En de rest van de websitekids: Tot de volgende keer

• 17 Mei 2005 - 20:57

Gerda:

Hoi (chow ba, dag mevrouw op zijn vietnamees geloof ik, om ook maar eens wat te zeggen) tante Alice,

ik ben weer te laat om je een goede reis naar Hongkong te wensen. Hopelijk is de reis goed gegaan en geniet je nu van het Aziatische leventje. Hoewel Hongkong ook nog wel wat westers is, of niet. En dan zaterdag richting Bangkok. Veel plezier en natuurlijk nog gefeliciteerd met je neefje Leon. Sandra en Jef vanaf deze site ook gefeliciteerd. Het kaartje en kadootje komen er natuurlijk ook aan.
    Alice veel geluk en tot mails, want ook in Azie hebben ze internet uitgevonden volgens mij.

Lieve groeten van Henk, Gerda, Frans en Else.

• 18 Mei 2005 - 04:29

Johnny:

Heej Alicie ! Hoe issie daarzo in Hongkong? Is het de moeite om daar uit te stappen? Wij zitten nu in Broom en het is goed warm hierzo... lekker op cable beach liggen, heerlijk :) Wij gaan waarschijnlijk begin july naar Asia en heb er al wel een beetje zin in!!! Nou laat maar horen hoe het daar is en tot binnekort! Kusssiej Johnny

• 19 Mei 2005 - 09:37

Oma De Groot:

hier de groetjes van een oma,heb niet veel tijd want moet zoveel mogelijk naar m,n kleinkind want daar heb ik nog wel fff veel tijd nodig om te wennen snap ie, vanmiddag mag ik het eindelijk vast pakken want Sampie en Leon zijn thuis dus dochter lief sorry andere keer meer tijd voor jouw in weekend maar weer een xtje belle?
    liefs