Just 10 days.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Just 10 days.. - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Just 10 days..

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

10 September 2004 | Australië, Sydney

Hallow iedereen!

Nu dan nog maar echt 10 daagjes en dan zijn jullie eindelijk van me af! De tijd is weer lekker snel gegaan, waar ik wel blij mee ben, want heb echt super zin om weg te gaan! Enige wat me toch te doen staat is me tas inpakken, wat echt nooit gaat passen, dus dat wordt kiezen wat ik het liefst mee wil (waar me vriendinnen erg blij zijn, want die willen de rest van de kleren wel voor een tijdje lenen haha)

De laatste week heb ik hier nog gezellige dingen dus de tijd zal lekker vliegen! Zondag konijn wegbrengen die naar me nichtjes gaat, maandag de meet & greet en hostel Alice is dan fullbooked! er blijven 8 andere jumbogangers slapen, dinsdag me kamer voor de rest maar eventjes leeghalen... woensdag laatste hele dag werken, donderdag tandarts (voordat ik me tanden in een krokodil of kangaroe zet)
's avonds mag ik werken met Lianne (zal dr ff leren hoe ze die leuke huisvrouwklantjes mag helpen) Vrijdag voor het laatst me tas inpakken en hopen dat alles er in zit. Zaterdagochtend werken, dan door naar familieweekend en vervolgens zondag weer terugkomen om aan de kermisborrel te beginnnen en dan het laatste feestje in Nederland de kermis!! Zodat ik maandag brak in het vliegtuig zit!

Het duurt dus nie lang meer voordat ik t vliegtuig in stap met 100 andere gekpackers. Op maandag de 20e vlieg ik om 14.25 van Schiphol naar Bangkok. Daar kom ik plaatselijke tijd 6.50 aan en mogen we eventjes kort bijkomen in t hostel. Maar dan gaan we snel op pad, dingen bekijken, met een bootje door de grachten en 's avonds natuurlijk Thais eten (oow wat vind ik dat toch lekker..)daarna mogen we de stad zelf nog bekennen.

De volgende middag vliegen we om 13.35 Naar Taiwan, Taipei. Vanaf daar is het even wachten op t vliegveld en vliegen we eindelijk door naar SYDNEY!!
Waar k dan donderdag om 9.30 aankom. We worden dan meteen weer op sleeptouw genomen (hopelijk is de jetlag nie al te erg) We krijgen meteen een sightseeing door de stad, en slapen in Harbour City Hostel. Hier zal ik de eerste 5 dagen verblijven met de hele groep; we krijgen een havencruise op een catamaran, een excursie naar de Blue Mountains, we gaan naar National Park,en nog veel meer..al jaloers?

Na die paar dagen ga ik dan lekker zelf op pad, maar omdat me ouders alweer na een maandje komen controleren of ik t nog wel redt allemaal daar, zal ik rondom Sydney blijven, waar waarschijnlijk vast wel meer van de groep nog lekker vakantie zullen vieren! Misschien ga ik naar Annet toe in Melbourne, maar als ik t weer bekijk blijf ik liever bij de zon in Sydney.

Nou jullie horen wel weer is van me vlak voordat ik weg ga! En de rest horen julie dan vanuit Aussie!! Wou dat het nu al zover was!

Liefs Alice

• 10 September 2004 - 16:20

Johnny:

Heej Alice ! Das toevallig ik ga hetzelfde doen :P TOT MAANDAG !! DOEIDOEI Kusssiej

• 30 Januari 2005 - 18:11

Kelly: