Meet & Greet Geslaagd! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Meet & Greet Geslaagd! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Meet & Greet Geslaagd!

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

14 September 2004 | Australië, Sydney

Gisteravond hebben we de meet & greet gehad van de hele groep dumbo-gangers, was super gezellig. Dus ik heb even wat foto'tjes van sites gekopierd van me reisgenootjes ;)
Tot snel
kus Alice

• 14 September 2004 - 17:50

Marloes:

Heey Alice, mooi hostel heb je hoor! was gezellig he, wel btje moeilijk om nu me ogen op te houden maar dat is een goede oefening. Succes met je tas inpakken en tot maandag! xxx Marloes

• 14 September 2004 - 22:49

Mammievan Alice:

leuk zeg die foto,s,jullie hadden het wel gezellie zo te zien, nu nog een paar daagies en dan is het zover ga je ons los laten en wij laten je gewoon gaan ja echt de wijde wereld in en australie is wijd....
    veel succes lieverd we zijn wel bezorgd ,maar volgens mij heb je al een hoop vrienden gemaakt en houden zo, nog fff en dan zwaaien we je uit xxxjes en eerst nog gezellie fam. weekend.

• 16 September 2004 - 08:52

Wouter:

he alicejeee..ik ga morgen allll..he we zien elkaar in oz he..deal..jij ook goeie reis maandag en tot over 2 weekjes ofzo ergens...kus

• 16 September 2004 - 09:21

Rick:

Hee Alice echt vet om die verhaaltjes en foto's te zien! Je gaat volgens mij echt met een heel gave groep mensen, er zitten in elk geval een paar leuke meisjes bij ;->. Dat je niet veel in een backpack krijgt heb ik gemerkt zal voor jou als meisje helemaal erg zijn. He maar ik mail je wel eventjes. Ik hou je site bij en ik weet zeker dat je een onwijs supergave tijd gaat hebben in Syndey en daarna. Hoop je zeker te zien met Oud en Nieuw. x Rick

• 16 September 2004 - 09:22

Ps:

ps wat ik nog wou zeggen is dat ik nu wel een heeeel klein beetje heimwee heb naar langedaik. Drie dagen kermis zou ik wel even willen meemaken. Heel veel plezier en de groeten aan iedereen daar x

• 16 September 2004 - 20:01

Lé0 =):

wh0eij nichiejj van me ;D en jaah daar ga je al wir bijna weg .. siejitt ;S
    maarre kho0p dat je ut daar wel un btje naar je zin zult hebbe [ dat zal wel!! ] enne de gr0ete aan je zussiej en jer0en ;)
    no0w kga je wel misse h0r maarre kspreek j0e snel wir! kuskus ;P

• 17 September 2004 - 07:51

Bou:

AUSSIE - AUSSIE - AUSSIE! Bring it on ;-)
    Nou mate, I'll reckon dat het een te gek gaaf feest was!

X
    Je peuk (bij gebrek aan betere namen ;) )
    Ohja! Bou!