We zijn er nog hoor na de bomen en hekjes!
Door: Alice
Blijf op de hoogte en volg Alice
28 Oktober 2004 | Australië, Singleton
Hier dan eindelijk het lang verwachte berichtje van familie de groot uit het warme en zonnige Aussie!
Ik heb vrijdag voor t laatst gewerkt, wat wordt je toch melig van dat simpele werk hehe. Zaterdag zouden we onze laatste dagje in Sydney hebben, maar zouden is precies het goede woord.. Paps en mams belden namelijk dat ze vast zaten in Londen, de motor was kapoet dus gingen naar Londen ivm met de techniek daar, zo kwamen ze uiteindelijk 60 uur na hun vertrek uit Hollandje eindelijk in Sydney aan!
Jeroen Annet en ik hebben toen de camper alvast opgehaald zondag om alvast een beetje rond te rijden en zo was het meteen raak, boem boem een boom tegen de camper aan, woeps! 's Avonds besloten wij als arme backpackers om op de parkeerplaats te overnachten van t vliegveld, dit was nog best duur! We hebben die avond beetje op t vliegveld gegeten, geinternet (gratis!) en gebeld.
's Ochtens vroeg op want we mochten met onze ausie hoed op onze ouders van t vliegveld halen! Eerst een koppie koffie daarna gedronken en Jeroen had toen besloten om niet meer mee tegaan. Ja erg raar maar het is uit tussen Jeroen en Annet net sinds vorige week en beetje raar om dan 3 weken op elkaars lip te zitten.
Wij zijn de 1e dag toen naar Katoomba gereden, en de blue mountains ingeweest.
's Avonds lekker gegeten in t plaatsje, dat was even lekker uiteten, luxe voor zo'n backpacker!
De volgende ochtend vroeg weer verder,nog met de zig zag railway geweest en die avond kwamen we uit in Woop Woop. We reden naar beneden langs ravijnen waar ik 3 auto's in de afgrond heb zien liggen (hmz lekker hoor) We kwamen ergens beneden uit en dan zouden we door een riviertje moeten rijden en steil omhoog moeten gaan dus we besloten daar maar beneden te overnachten, waar we het moesten doen met de toiletten. We hebben afgewassen in de rivier en hout gezocht voor t kampvuur, leuk toch zo'n mini-safari! 1 probleempje alleen, Annet wilde de auto parkeren en het was opnieuw raak, een paaltje haha!
De volgende ochtend bleek dat we daarvoor moesten terug rijden naar Syndey! maar het was snel gefixed daar dus konden weer terug keren naar de bergen. Zo zijn we hier gister in Singleton belandt en hebben t thuisfront eindelijk maar is gebeld voor de mensen die dachten dat paps en mas in zee lagen.
Vandaag zullen we weer op pad verder gaan richting de Kust, het is heer heerlijk weer dus tijd voor de stranden!
Kus uit het 30 graden landje hier.
Wist u verder dat:
- we mooie gekleurde vogels zagen en onze uienboer zei: noh ze hebben hier ok mooi spul!
- De oude fruitmachine weg moest worden gegooid volgens mama, omdat hij begon te dansen op t aanrecht.
- Rick erg jaloers is op m'n mooie auto.
- Het me ze 4en in een 6 persoonskamer ook aardig druk en vol kan zijn, komt natuurlijk door die vele spullen die die oudjes mee hebben, wij doen het netjes met onze backpack.
- Annet elke avond en ochtend moeite moet doen om r bed in en uit te komen, omdat ze in de cabine boven de bestuurder slaapt, maar dit wel goed voor dr is zodat we weer is in beweging komt.. tja ze zit zelf te zeuren dat ze te zwaar is!
- Ik al een keer heb moeten zeggen tegen paps: zou je niet weer ff op de linkerbaan gaan rijden? (voor de duidelijkheid ze rijden hier niet zoals in nederland rechts)
- We bij de blue moutains met een soort achtbaan stijl omhoog zijn teruggegaan, want die oudjes waren natuurlijk te moe om terug te lopen...
- We tot de conclusie zijn gekomen dat iedereen er nog het zelfde uit ziet na 9 maanden.
- We nu dus ook onze ouders van hun luie **** gaan halen van hun koppie koffie om weer verder te gaan!
- Je de komende paar weken ook de site van Annet maar even in de gaten moet houden, http://annetje.waarbenjij.nu
See ya!!
28 Oktober 2004 - 20:54
Wieka:
Lieve fam. de Groot,
Zo dat was ff balen in London denk ik.Ondanks alle perikelen hoop ik dat jullie het de komende weken zonder al te veel problemen redden en mogen genieten van een fabulous holliday. Ik volghet nieuws op de voet. Je hoort nog eens wat so via down under -
29 Oktober 2004 - 08:17
Gerda:
Zo dat is allemaal wat. Er kan een hoop gebeuren in een paar dagen. Maar veel geluk samen en er zal wel veel gepraat worden. Alle goeds en geniet er van.
Lieve groeten uit Tuitjenhorn -
30 Oktober 2004 - 21:00
DON J.:
sjonge alice wat heb je t tof. ik wou dat ik dat ook kon beleven en ff een dansie met je maken (altijd leuk met jou) ps je weet nu wel wie dit is he -
31 Oktober 2004 - 01:10
Wouter:
he alice,..alles goed zo te lezen..he ik zit in brisbane weetnie of je mn smsje gelezen hebt,.maar laat maar even weten wanneer je hier bent.0404626346. en als we elkaar mislopen dan zien we elkaar wel andere keer.kus -
11 November 2004 - 04:21
Bou:
35 graden in Mission Beach!? Ik kom eraan hoor! Volgens mij heb ik iemand gesproken van je jumbo vlucht, ben de naam vergeten, lange jongen met zwart stekeltjeshaar, brabants accent, net afgestudeerd. Groeten vanuit een bewolkt Sydney! Take care mate! X Bou