Princess Alice... jaja alweer bijna 19 jaartjes!
Door: Alice
Blijf op de hoogte en volg Alice
10 December 2004 | Australië, Sydney
Daar zijn we weer na een weekie werken van 58,75 uur! De cheque net weer ingeleverd bij de bank, tjing tjing!
Alles gaat hier nog steeds toppie!
En we vermaken hier ons nog wel..
Op t werk worden we af en toe wat chaggerijnig door de 'Oppertrut' Ja zo hebben we Carmel deze week maar genoemd, want oweee als je het lekkerste koekkie uit de trommel van onder pak, dan krijg je te horen;please pick one of the top darrrrling
Nou we hebben al afgesproken dat we de biscuits op de laatste dag over dr hoofd heen pleuren!
Maar nix aan t handje hoor, met de meeste collega's wordt het alleen maar gezelliger.
En gooien we uit verveling zo af en toe een lekker vieze softe nectarine naar elkaar..
Tja je moet wat als je de hele dag een plastic zak in een doos moet stoppen en je om de minuut naar de klok kijkt.
s Avonds vermaken we ons nog goed. Van de week was er een gigantisch scary lucht toen we naar buiten liepen van t werk.Gaafste lucht die ik ooit gezien heb. En zo stonden de Koreaanse jongens later in de regen te dansen, en dan later mij omhelzen, hmz danke schon!
Gister hebben we nog op Filippijns muziek gedanst, Mini ging helemaal uit dr dak. Kim de koreaan ging even ons haar gek doen, ik leek wel de dolly dots, en Mazzz had met dr haar in het stopcontact gezeten.
Voor de rest liggen we eigenlijk op tijd in bed, alhoewel soms komt Kimmie weer langs kloppend aan de deur: I'm bored I'm so bored.. Of Bernie die we moeten helpen met dr Sambuco Cola opdrinken. O ja en het brandalarm gaat gemiddeld 3x per week af, onder andere doordat Mini dr brood te lang in de broodrooster laat zitten..
Wij gaan zometeen even shoppen voor birthday party van Kim en mij morgen. Cake, kaarsjes, feesthoeden, grote ballonnen, en natuurlijk drank! Mini (55 jaar) Vroeg; so we gonna get pissed? Mini neemt dr stereotoren mee van huis vandaag, zodat we morgen met goede muziek onder andere de stoelendans kunnen gaan doen!
Maar vanavond eerst me kinderfeestje nog, de mac en de movie!
Jullie horen alles er wel over volgende week! Jeh dan hoeven we nog maar 1 weekie!
Jullie allemaal een leuke sinterklaas gehad?
Liefs Alice die even gaat shoppen met uh graadje of 30 :D
oja Princess.. zo werd ik genoemd toen ik me roze vestje aanhad door de Koreaanse meiden hihi. Ze gaan deze week weg, dus dats maar weer ff goed voor ons ego!
10 December 2004 - 17:31
Gerda:
Hoi Alice,
Zo je vermaakt je nog goed zie ik. Het is al weer 10 december en je bent al weer bijna jarig. Helemaal vergeten, dat je alleen vandaag en dan pas weer over een week kan mailen. Wie weet zie je het nog eerder. Veel plezier op je kinderfeestje en we wensen je nog vele jaren.
Van harte gefeliciteerd met je 19e.
Lieve groeten van Henk, Gerda, Frans en Else. -
12 December 2004 - 02:14
Johnny:
Have a nice birthday !!! neem maar een biertje van me Groeten van Johnny vanuit Alice Springs -
12 December 2004 - 11:49
Mammie:
zing ff mee, HAPPY BIRTDAY TO YOU, HAPPYBIRTHDAY,TO YOU,HAPPYBIRTDAY,HAPPYBIRTHDAY HAPPYBIRTHDAY TO YOU!!!! EN NOG VELE JAREN
ja ik kon je niet bellen dus moet het maar achteraf he, nu wij vieren je verjaardag maar weer in de sauna maar we gaan eerst naar Petra en Jan op kraamvisite bij de tweeling meisjes, de hele schuur is uitgenodigd en ik mag ook mee je ziet het we komen deze dag ook wel door. Maar we hadden er graag bij geweest met aldie aussies en koreanen,en ben benieuwd of het gezellig was niet al te veel wijn? nu werkse nog fff met plezier en we horen wel weer doei en de mazzel.liefs vanuit broek -
12 December 2004 - 14:16
Kimmetje:
Hey wijffie, alles goed. Ik wilde je even hartelijk feliciteren met je verjaardag, 19 jaar alweer. Nou het is hier gevierd hoor. Was gisteren in de stad en heb een colaatje op je gedronken (was weer de bob) maar toen ik thuis was heb ik een fles wijn open getrokken en ff geproost op je. Mis je en we bellen snel weer, dan wil ik wel ffies horen hoe je kinder feestje was. Dikke kus en spreek je snel, bye princess alice. -
12 December 2004 - 17:40
Gerie Gootjes En Familie:
Hoi Alice, gefeliciteerd nog met je 19de verjaardag. We zijn wat laat, maar beter laat dan nooit.
Groetjes Gerie en familie -
12 December 2004 - 17:47
Anja Bakker:
Van harte!! Princess, met je 20e levensjaa, die je nu bent ingegaan.
groetjes van anja en kees -
12 December 2004 - 21:16
Lianne:
heey oud wijf!!!
19 jaar!!!nog maar n paar jaartjes gek doen en dan word dat al niet meer gewaardeerd!!haha..of nou ja je vader kennende,haha..eenmaal gek, dan blijf je gek, denk??haha, maar in ieder geval, je maakt er n mooi feessie van, dus dat doe je goed...ik ben nu lekker 2 maanden vrij en ga dan ook werken bij arda dus ik kan met je mee leven...je krijgt trouwens de groeten van hen...heb je ook nog santaclaus gevierd??ik hoor t nog wel..he werkse!!ik bel je wel weer es, als jij dan weer ff in de hoogste palmboom klimt,dan moet dat lukken!!tabee!!dikke kus -
13 December 2004 - 19:19
Wieka From Cold Holland:
hai Alice, beetje nuchter geworden? Hoop dat Carmel je feestje gegund heeft. sinterklaas had zijn hielen nog niet gelicht en santaclaus probeert ons alweer te verleiden, nou ja geld moet rollen, dus maar weer de winkel in gegaan om wat voor ons gezin te kopen. nog ff en Thea, Ronald, Simone en Stefan zijn verhuisd. Je wilt niet weten hoeveel dozen ze gevuld hebben afgelopen weken. Vanaf 21 december gaat het gebeuren. Adres wordt door Thea bekend gemaakt.
CU -
14 December 2004 - 18:33
Marjolein:
Hola chica,
Hoe gaat ie nou? Las net dat je jarig was, dus bij deze gefeliciteerd! (sorry vergeten). Even een groet uit het ook al zo warme Argentina. Zoals je misschien al gehoord hebt, blijf ik hier nog een paar maandjes hangen. The OZ zit er nog even niet voor me in, maar genoeg aanbiedingen, dus wie weet kom ik je nog opzoeken.
Veel plezier verder, ga weer even van het zonnetje genieten.
Dikke Argentijnse besos Marjolein -
16 December 2004 - 01:01
Bou:
Ha die Alice!
Gefeliciteerd met je verjaardag ouwe knar! Ben zelf 14 december 20 geworden. Was een heel leuk feest! Werk ze en hou je taai! X Bou