Quick Quick, hurry hurry! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Quick Quick, hurry hurry! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Quick Quick, hurry hurry!

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

17 December 2004 | Australië, Sydney

Hej lieve mensies allemaal!

Ik hoop dat ik tijdens dit berichtje niet in slaap val en dat ze me niet zometeen hoeven wakker te maken met sluitingstijd omdat ik met me koppie op het toetsenbord hier lig...
Want ja deze week zit er weer 65 werk uurtjes op, maar ja ik ben een bikkel he zoals jullie weten ;)

Ik heb jammer genoeg maar nog 15 minuutjes omdat ik op me 'vrije dag' tot 3 uur gewerkt hebt en heel t internet was volgeboekt..

Maar goed eigenlijk gaat alles hier weer okidokie. En zijn we erg blij, want nog 6 dagies!! Whoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! Hmz sorry dat moest er even uit haha!

Me verjaardag was super! Film was goed, erg raar want we waren naar Ocean Twelve en A'dam kwam er een groot gedeelte invoor, maar jammer voor jullie geen heimwee, tja als ik t weer hier (36 graden) met het weer daar vergelijk..
Zaterdagavond een erg leuk feessie gehad, lieve cadeautjes en kaartjes gehad, hele avond gedanst en jaa ook de stoelendans, die ik gewonnen had! Voor de rest begrijpen jullie wel hoe het feestje gewees was als ik meld dat we zondag aardig gaar allemaal waren bij het werk.

Voor de rest 's avonds veel gerelaxed, onder andere met de gitaar muziek en gezang van de nieuwe ozzies die hier gekomen zijn.

Wij gaan zo weer ons 'uitje van de week' houden.. tot snel allemaal, maybe vanuit Swan Hill volgende week vrijdag of anders Melbourne!

Liefs en dikke kus Alicie

Wist u verder dat:
- Wij een 2 in 1 airconditioning in onze kamer hebben, het ding druppelt namelijk zo erg dat we nu ook een prive-douche in onze kamer hebben!
- Paps en Mams deze week 30 jarig getrouwd zijn, gefeliciteerd!! en dat ze dus oud genoeg zijn zo om opa en oma te worden!
- Mijn grote zus gister 24 is geworden, wat een ouwe reis-taart he! Volgend jaar zullen we ff een halve Sarah voor dr maken!
- We volgende week donderdag ook nog blijven omdat er 's avonds een gratis barbie is en DRANK, en ja dat slaan wij als arme backpackers toch echt niet over(alhoewel.. we beginnen hier al aardig 'rijk' te worden voor een backpacker)
- Ik jullie wil bedanken voor alle lieve felicitaties, via de site en mailtjes! Ik al erg zin heb in volgende week omdat ik dan me echte post kan bekijken, ik had al aardig wat gehad hoorde ik van Jeanette!
- Ik nu moet stoppen omdat het al weer half 6 is, ik dit erg jammer vindt omdat ik nog meer had te melden!!

KUSSIE!

• 19 December 2004 - 03:51

Annet:

Waarschijnlijk ben je klaar met het werken, als je dit leest. Poeh he, zal wel een heerlijk gevoel zijn. Kun je het geloven, wij zijn gewoon vacatures aan het zoeken in Nederland, want ja...de tijd gaat snel.
    Veel plezier met kerst en oud en nieuw en we bellen nog wel ff, want mijn beltegoed moet nog ff opgemaakt, voordat we weg gaan, dus dan kunnen we misschien ff gezellig kletsen. doegie xxx je ouwe-reiszus (???)

• 19 December 2004 - 11:27

Sandra & Jef:

Hi Ozzie,

Ben je al veranderd in een nectarientje? Fijn dat je nu weer verder kan reizen. Hier alles ok. We gaan vanavond lekker skrunzen met pa en ma en beide oma's voor hun 30ste trouwdag. (Fu.., heb nog geen kadootje, oeps) Goed dat ik daar nog effe over nadenk en dat het koopzondag is. Maar ze zijn natuurlijk pas echt de 21e december 30 jaar getrouwd, Jemig de pemig. Jef en ik moeten dat nog maar zien te evenaren. We doen het in ieder geval lekker rare volgorde. Eerst op huwelijksreis, dan een baby en daarna trouwen. Maar dat duurt nog ff. We zitten hier lekker aan de kerstkransjes. En jij ga straks verkleden voor 5 dollar toch? Vet lachen. Maak je wel pictjors? Kun je er nog een paar op de site zetten? Nou wij gaan ff baby meubeltjes koekeloeren in Alkmaar.
    Als het te duur is zoeken we wel op marktplaats.nl.

Hee vet veel fun,
    Dikke kuzzie van ons.

Sandra & Jef

• 20 December 2004 - 19:15

Leo En Wieka:

Ha die Alice, Deze week komt het er niet meer van, dus wens ik je nu alvast prettige feestdagen. Nadat wij uitgebuikt zijn van de kerstdagen mail ik wel weer.
    Had ik het toch goed.
    gehoord, dat Sandra in verwachting was.(nog van harte Sandra en Jef!) Zeg niet waar, maar het is al ff geleden. Gees heeft verder niets verteld. Dat zal vast moeilijk geweest zijn toch? Nou als het goed is prikken Leo en ik 1e kerstdag een vorkie mee bij Gees en Henk, samen met oma Veldhuis en Albert. Ja, ze missen jullie toch en dan zijn wij maar een beetje voor de opvulling. We kijken hoe het in Australie was en wie weet worden wij dan ook very enthousiast.
    By the way: echte trouwdag is 20 december!
    Voor alle andere fans van deze site ook hele fijne dagen, een vredig en respectvol 2005 gewenst!

• 21 December 2004 - 09:38

Rick:

Ja je hebt toch zeker wel een van mijn drie smsjes gekregen??? Mail even kort ja naar mn mailadres want echt ik heb het wel vijf keer geprobeerd maar ik weet niet of je daar goede verbinding hebt. Dus je bent bijna klaar met dat werk? Mooi dan kun je je dus voorbereiden op de kerst en oud en nieuw, zin in?? Ik wel hoor! Moeder en Linda vliegen morgenavond weer naar huis maar eerst gaan we nog even naar Bondi. Vandaag de Blue Mountains gedaan en dat was echt super. Verder heb ik nog steeds geen baantje kunnen vinden en dat wordt waarschijnlijk ook niets hier in Sydney nou ik zie het allemaal weer eerst weer feesten he. Ook weer gaaf om Bou te zien hoewel die nu met een vaccinatie-griepje op zn bed ligt. De kamer die wij hebben is meteen een puinzooi (mijn schuld) Oke ik spreek je nog wel hoop dat je even kunt terugmailen want ik heb echt geprobeerde je te bereiken en sms-en voor je verjaardag dan natuurlijk. Oké kus, Rick

• 21 December 2004 - 10:18

Mammie Van Alice:

hai lieve bikkel
    Ja het werk voor jouw zit erbijna op en dan kun je weer lekker vakantie vieren en australië ontdekken, hoop dat je leuke kerst hebt bij Jeanette ben benieuwd hoe ze dat vieren, wij gaan wel naar de kerstnachtdienst en 1e kerst naar de kerk. S, middags komen krijgen we gasten dat kun je lezen op Annet er site.Had Wieka geschreven.
    Wij hebben onze trouwdag net achter de rug en hebben het rustig gevierd
    Henk ging gewoon tennisse en ik speciaal vrij houden die dag maar hij kwam gelijk weer thuis dus hij mocht niet aan de bar hangen van mij, dus toen ie om21:15 thuis kwam zat er al visite een aantal vriende en Cor en Willy daar zat ie dus in z,n keurige trainings pak
    z,n trouwdag te vieren maar het werd toch nog gezellig maar Henk was rustig ja 30 jaar dat valt niet mee want hij moest natuurlijk wel bewijzen dat ie nog goed kan tennisen ha ha
    Verder zijn we de dagen lekker aanhet af tellen komen Jeroen en Annet gelukkig weer terug
    Maar eerst de feestdagen maar weer door zien te komen maar we doen het rustig aan hoor Henk heeft ook lekker wat vrij tusendoor en ik heb het ook rustig met werk. nu tot horens of mails xxxxjes

• 25 December 2004 - 14:14

Jef & Sandra:

Hee mutsefluts,

En wat heb je voor mooie 5 dollar outfit gevonden? Hier gaan we lekker eten met de families. En morgen lekker naar de sauna. Met oud en nieuw mogen wij koken voor Jef zijn familie. Ik hoorde dat je nu pas je post kreeg bij Jeanette oid. Maar ik dacht dus dat je het al op je birthday zou hebben. Sorry anders had ik nog wel effe mail of smsm verzonden voor je verjaardag. Ik probeerde bellen maar lukte niet helaas. Nou lieffie fijne feestdagen en alvast fijne jaarwisseling en een big party. Bel je nog een keer?

Dikke kus,

Sandra & Jef & ?..