Last message from Adelaide! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Last message from Adelaide! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Last message from Adelaide!

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

13 Januari 2005 | Australië, Sydney

He allemaal!

Hier alles nog steeds super, net lekker weer gratis bbq gehad, jammiejam!
Morgenavond vertrekken we met de trein naar Perth, en ja alles paste in me backpack, echt goed vond ik zelf (wel nadat ik wat kleertjes had weggegooid hoor..)!
Ik wilde daarom ook eventjes een nieuw post adresje doorgeven voor in Perth!
Ik zit daar wel even een tijdje, want het is gratis, en ja ik blijf een backpacker hehe..
Dus de mensen die hun verhaaltjes kwijt willen kunnen weer lekker gaan schrijven!
Wel zou ik het binnen ongeveer 2 weekjes versturen, het schijnt namelijk dat de afstand tussen Aussie en Ned toch nog wel beetje groot is..
Adres: Neil Herzog
215 Nicholson Road
Lynwood WA 6147
Australia
Tot de volgende keer vanuit Perth!
Liefs en kus alice!

• 14 Januari 2005 - 18:42

Gerda:

Zo lekker onderweg naar Lynwood? Dat wordt een hele reis van oost naar west. Je hebt toch geen last van de bosbranden gehad? Groetjes en we schrijven een kaartje.

Henk, Gerda, Frans en Else

• 15 Januari 2005 - 17:53

Karen:

he alice,

Heb net je verjaardagskaart ontvangen. goed zeg, dat je nog aan je oude nicht heb gedacht. een paar dagen te vroeg maar dat geeft niet hoor. Ik hoop dat je al lekker verkleurt ben maar ja, de familie de groot kennende moet je wel een kleur hebben toch???
    Met mij alles goed, ik word dus echt oud over een paar dagen maar ik zit er helemaal niet mee. Ik zag trouwens net nog een hit nummer van jouw op THE BOX, (tja, alleen eten is toch gezelliger met wat tv). The offspring met Pretty fly!!
    Ik zie jullie nog staan, lachen man....
    Nou meissie, ik hoop dat je genoten hebt in de bus (was het nou 36 uur). gezellig. En dat je lekker geniet daar. Niet te hard werken hoor, nu ben je nog jong en werken kan je hele leven nog (oh dus, ben ik al oud genoeg voor wijze raad??)
    Veel plezier nog. Dikke klapzoen van karen