Oude oma'tjes... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Oude oma'tjes... - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Oude oma'tjes...

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

09 Februari 2005 | Australië, Sydney

Hallo allemaal!
Zullen we een spelletje doen?Ik weet een heeele leuke! Als jullie nou allemaal is 5 minuutjes voorovergebogen gaan staan, handen bijna tot aan de grond en die even bewegen alsof je aardbeitjes van de takjes afplukt. Zo gaan we eventjes door...
(wat zei je niet zo'n lekkere houding?) Nou totaal doen we dit dan zo'n 5 uurtjes ok?
Daarna even de tijd om te lunchen in de kantine, oftewel op de plastic oude stoeltjes die buiten staan, tafel hebben we niet dus even een schoon plekje zoeken op je vieze strawberrie broek om je broodje te smeren. En dan door met de 2e ronde! Nu gaan jullie aan een te hoge tafel zitten, en doe je net of je aardbeitjes aan het sorteren bent. Dit doen we dan zo'n 4 uurtjes totaal. (wat zei je beginnen je je schouders een beetje te voelen? De volgende dag doen we deze beide dingen gezellig opnieuw met ze allen (degene die het tot nu toe volgehouden hebben dan) Wie de volgende dag nog uit ze bedje kan klimmen (want ja zomaar stap je er nie meer uit) en fatsoenlijk kan lopen en bukken heeft gewonnen!!

Helaas kan ik bijna amper iemand feliciteren..

Wij kregen hiervoor zo'n 60 dollar per dag. O wacht niet vergeten dit is before tax, als je geluk hebt houd je dus zo'n 25 a 30 euri over. Niet zo gek dus dat we ontslag hebben genomen en we nu als oude lopende oma'tjes in t hostel uitgelachen worden. Nee dit doen we dus nooit meer! Maar we kunnen in ieder geval wel zeggen dat we aarbeitjes geplukt hebben wat niet zomaar iets is, en dat we toch weer een leuke ervaring rijker zijn!Vrijdag op naar donnybrook, om te werken en is kijken of we daar rijk kunnen worden!

Liefs Alicie

• 09 Februari 2005 - 05:36

Henk:

ja ja "ouwelui".
    Dan is het aan de uienband bij de Groot en Slot zo slecht nog niet. En ook knoflook planten in de kou op harde kluiten is dan een verademening. Hihihihi.
    Ik heb wel een beetje lol hoor. Ook zul je straks met nog meer plezier naar school gaan. Hahahahah.
    19 jaar opvoeding werkt niet zo goed dan deze ervaring. Nou sterkte hoor. Ik hoop dat er in Donnybrook een uiensorteer-en pakstation is; dat is pas lachen.
    Nou groetjes en xxxxxjes hoor
    Henk.

• 09 Februari 2005 - 10:47

Rick:

Haha je vader blijft maar over zn uien praten, wanneer ga je eens bij hem in de zaak Alicie? We zijn nu op Singapore, gratis Internet, heb natuurlijk alweer een boek gekocht heb namelijk nog niet genoeg kilo's mee te zeulen! We zitten gelukkig wel bij de nooduitgang dus voldoende ruimte, alleen krijg je dan wel een instructie over wat te doen bij een emergency. Het werd niet echt op prijs gesteld dat ik moest lachen want het was een serieuze zaak! Oeps, nou ja doe nog maar een BaCo dan, oke viel spass(of ringel-s) daar en tot over een hele tijd. Grrr Rick

• 09 Februari 2005 - 18:04

Annet:

He zussie!!
    Wat een geweldig bericht zeg, heb echt gelachen. Hopenlijk dus bij je nieuwe baan meer succes! Het werk bij een reisbureau is niet zo zwaar (alleen dat sommigen de oren van je kop lullen over aanbiedingen van maximaal 200 euri p.p.) en dus moet ik 's avonds nog naar de sportschool voor m'n lichaamsbeweging, omdat ik gewoon de hele dag aan een bureau zit. Verder heb ik wel heel veel plezier op m'n nieuwe werk!!! Luister maar niet naar pa, want die kan zowat niet meer lopen, omdat hij vroeger te veel op z'n knietjes heeft gelegen tussen de uien! Ik kijk uit naar je volgende bericht..
    xxx

• 10 Februari 2005 - 08:28

Johnny:

Hoi Alicie... mag ik een ijsje met aardbeitjes van jou?? En een beetje slagroom er op!! Kussiej Johnny

• 10 Februari 2005 - 18:02

Wieka , The One And Only:

Hoi Alice, zo leuke gymnastiekoefening was dat. Niemand heeft gezegd, dat je helemaal naar Australie moest om dat te ondervinden toch? Maar ja, het leven van een back-packer gaat niet altijd over aardbeien,of rozen.We horen wel wat voor uitdagen werk je komende week hebt gedaan. Niet e gauw opgeven hoor.

• 13 Februari 2005 - 10:43

DENMAN:

Hey Ozziegirl!
    Lekker plukken en potten de hele dag! Kan wel klote werk zijn, maar ben stinkend jaloers! nog 8 maand en zal ik mn reisverslaggie maken, en zit jij weer lekker in Hollandia! Nou succes met je Engelse gozer...gnegne
    Spreek je snel!
    Good lucky mate!

Denman

• 13 Februari 2005 - 15:05

Gerda:

Leuk om deze gymnastiekoefening te lezen. En dan ook al die reacties. En heb je ook al een strawberryman gevonden? Dat wordt dan napraten in een pub. Succes met het zoeken van andere gymnastiekoefeningen. Want als je geld wilt verdienen moet je je ledematen gebruiken, of je hersens, misschien verdient dat nog meer. Dus ga gewoon in de vastgoed wat proberen. Huisjes kopen, of verkopen, want praten kun je volgens mij als Bruman en daar krijg je ook geen zere rug van.
    Alice succes en tot mails.
    Lieve groeten van Henk, Gerda, Frans en Else.

• 14 Februari 2005 - 01:57

Wouter:

tja ik heb je gewaarschuwd..:Phaha

• 14 Februari 2005 - 02:05

Marjolein:

hey, begrijp ik nou dat je me even iets bent vergeten te mailen!!! Uitgebreid verslag graag per email, wie is wie???

Liefs Marjolein

P.S. hier gaat het goed. Nog steeds met mijn pootje omhoog maar wel in de bus, dus ben weer onderweg!