Alicie a la Linda de Mol! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu Alicie a la Linda de Mol! - Reisverslag uit Sydney, Australië van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Alicie a la Linda de Mol!

Door: Alice

Blijf op de hoogte en volg Alice

16 Februari 2005 | Australië, Sydney

Na een busrit waarmee we lekker konden bijkomen van onze kater van die avond ervoor (was erg gezellig het stappen in Albany) kwamen we aan in Donnybrook, wow ze hadden winkels! Betekend dit dan toch iets meer dan woop woop? Maar helaas na een paar winkels op een rij hield t wel weer op, geen eens kledingwinkels.. o sorry, we zijn hier natuurlijk ook om te werken he!

Dit merkten we meteen. Ik werd naar me kamer begeleid, een triple room (3pers, iets duurder dan normale dormkamer dus ik dacht dit zal wel relaxte opgeruimde kamer zijn) ik kon nog net 1 stap in de kamer zetten en mocht ik alles aan de kant schoppen om verder te lopen, dat was dus nog even zoeken naar een rommelvrij plekje voor me backpack. Niemand heeft zoveel zin om op te ruimen na een harde werkdag, de etensresten zaten overal door de keuken, Jammie! Er hangt ook een heerlijke geur van aziatisch voedsel door t hostel, lekker voor als je fris 's ochtends uit je bedje stapt..

Na de dag van aankomst konden we meteen aan de slag met werk voor rijkdom.We hebben een nog meer intelligente baan gekregen. Ik hou me nu namelijk bezig met blaadjes van takjes afknippen. Erg relaxte baan en we zijn geen oude oma'tjes meer want we zitten lekker lui op onze stoel. Helaas verdiend het niet echt super, en na een paar dagen begint het toch wel beetje te vervelen. De radio mag niet meer aan van supervisor 'stresskip' (ze moeten toch is leren wat echt stress is hier in ozzie)dus zitten we allemaal gezellie met onze discman op.

's Avonds vermaken we hier ons wel. Mikado, puzzelen, en gister nog bij take-away gegeten met meiden van werk, tja we moeten niet te veel koken hé, al die bacterien in de keuken kunnen niet goed voor ons zijn ;)

We vermaken ons dus wel weer hier, maar nog één weekje en dan....

p.s. Waarom Linda de Mol?
Een duitser vertelde dat ze nog programma's presenteert voor de duitse tv en dat m'n duits t zelfde klonk als dat van haar, goed he? nee t klonk dus voor geen meter hihi

• 16 Februari 2005 - 12:37

Thea:

Strawberryfiels forever en dont't leaf (ve) me this way
    (toepasselijke tekst uit liedjes). Zie je het nog zitten??? Nu ja je zit nu wel bij je werk. De rug kan weer rechten. Lekker gezellie zeg zo'n supervisor. Is ze bang dat jullie je niet genoeg concentreren of zo en dat jullie de takken door de midden gaan knippen i.p.v. de blaadjes eraf.
    Succes er mee en ben benieuwd wat je weer de volgende keer hebt te melden. Je sluit tenminste geheimzinnig af.
    Dag Linda (ja ja, je gaat het nog ver schoppen).

Bye Bye

• 17 Februari 2005 - 15:31

Rick:

He harde werker, heb je net een mail gestuurd. Hou je taai, voor je het weet reis je weer. x

• 17 Februari 2005 - 19:01

Wieka:

Hai Alice, Ondertussen weet jij alles van Australia. Lijkt gids worden je dan niets? Nou in ieder geval maak je wel van alles mee en daar kun je weer van leren toch? CU in one week, mistery woman tell us your next story. Het is in ieder geval weer iets om naar uit te kijken.

• 17 Februari 2005 - 21:29

Gerda:

Hallo Fraulein Alice,

alles Gut? Sie koennen vielleicht ein bischen Deutsch reden. So ich dachte ich versuche auch Deutsch zu typen. Allein die speziale zeichnen kann ich auf meinem computer nicht so gut machen, deshalb mach ich oe fuer ein o mit umlaut usw.
    Aber jetzt kein gezeur mehr, ik hoffe, dat je het huebsch hebt met het hoveniersvak. Und viel spass mit de apres-takjes-knipperij.
    Alice het beste, en mocht je nog een duitse vertaalster nodig hebben, misschien kan ik solliciteren. Ik ben nu aan het sollictieren voor politiebiker, moet ook een parcourtje fietsen en zo, maar als dat niet lukt kan ik misschien nog wat met mijn andere talenten doen.
    Liefs van Gerda en de rest uit Tuitjenhorn.