Vacaciones y Feliz Navidad!! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Alice Groot - WaarBenJij.nu Vacaciones y Feliz Navidad!! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Vacaciones y Feliz Navidad!!

Door: Alicie

Blijf op de hoogte en volg Alice

19 December 2007 | Spanje, Madrid

Nog even snel een berichtje voordat we weer op Nederlandse bodem staan!
De tijd is weer voor bij gevlogen! En we hebben vakantieee, hard aan toe natuurlijk!

Ik dacht gister nog even braaf naar me laatste lesdag te gaan voor de vakantie, was er geen les want er was een weeralarm! Die kanariepietjes á la mietjes blijken nog al bang te zijn voor hoosbuien.

Alle projecten zijn afgerond, alleen nog eentje presenteren in januari.
Zelfs een project presentatie in t Spaans gehouden, lachen zou je denken want zullen de Spanjaarden ons wel verstaan?? Maar we waren fantasticóoo.. dat Spaans begrijpen jullie ook nog wel denk ik zo ;)

Vorige week natuurlijk me verjaardag, nou was ik eigenlijk van plan t niet zo te vieren
(Wat?? Alice en geen feestje? Gaat ie lekker? Hoor ik jullie al denken..)
Maar we hebben relaxed me verjaardag op t strand gevierd in t zuiden.
Lekker de toerist uitgehangen, en t blijft geweldig om die lelijke en foute Duitsers & Engelsen te zien en de Nederlanders te horen met hun vloeiende Spaans op z’n plat Amsterdams “Dosse persoonass a-uh massspalomasss” Thuiskomend stond er een taart met een 22-kaarsje op me te wachten en werd ik toch de kroeg ingesleurd (tjaa sorry ik moest :p) wat top was, want toen ik binnenkwam stond er een hele groep cumpleanos feliz te zingen! Was uiteindelijk weer een van me leukste verjaardagen, en was weer erg gezellig!

En thanx nog voor alle felicitaties via smsjes, ecards, echte kaarten, telefoontjes en natuurlijk de krabbel-explosie op me hyves.

Voor de rest nog nieuws! Me stage in Engeland, Southampton gaat door, dus daar ga ik 1 maart beginnen voor 5 maandjes!! Ben benieuwd! 5 dagen werken in de week, volgens mij wil ik dan al weer snel terug naar Las Palmas! (www.goldenmoments.com)

Voor de rest hou ik het kort! Want ik zie jullie de komende twee weken in Hollandje! Ik ga t vliegtuig in en nog even mooi door Barca slenteren :)

Liefs Alice

P.s.
Voor diegene die me niet herkennen thuis, ik ben die met 3 mutsen op, 2 sjaals en tig truien over elkaar aan denk.. 20 graden naar beneden woeps!

• 19 December 2007 - 18:00

Carola:

Hey wijfie''

Zo te horen, heb je n super tijd gehad daar in 't lekkere warme Zuiden:-)!!
    Ik hoor de rest van je verhalen vast wel als je weer hier in Nederland bent!!

Xx Carola,

• 19 December 2007 - 19:24

Mamsie,:

hee lieve dochter,
    je kamer is in kerststijl versierd hoor, fijn weer ff gezellie thuis,
    wanneer wil jij je ontbijtje op bed? Heerlijk om weer door je paps en mams verwend te worden toch?
    Lieve oma belde ook al of je al bent geland.
    groetjes en hoop dat we fijne dagen hebben,

Voor al je lieve vrienden en vriendinnen vanaf dit berichtje ook fijne feestdagen en een heel gezellig en gezond 2008 gewenst!!

• 19 December 2007 - 20:29

Wieka:

hola Alice,
    welkom terug in het koude kikkerlandje.
    zag net op het nieuws, dat het op de canarische eilanden aardig slecht weer was. dan liever je ijsmuts op. misschien kun je nog ff schaatsen. in middenwaard hebben ze een ijsbaan bij het gemeentehuis. laat ze maar eens een pirouetta zien. klinkt spaans, maar als je valt en dan wat zegt, klinkt het vast Hollands.
    Geweldig, dat je naar Southampton mag, maar.. je zult die espanolo's zeker missen. Al denk dat jij vast wel contact maakt met een Lord, die niet zo stiff is :) .
    Muchios gracios. Fijne feestdagen voor iedereen en een knalgoed 2008 gewenst.

• 20 December 2007 - 21:33

Jenny:

Heeey,

Veel plezier in Barcelona. En alvast Fijne kerst!!! En ik zie je daarna wel met je 3 mutsen, 2 sjaals en 5 jassen :P.

Gr

• 21 December 2007 - 11:56

Gerda:

Hoi Alice,

wat gaat de tijd snel. Ook ben je alweer 22 geworden, nog van harte gefeliciteerd natuurlijk, wel een beetje laat, maar toch gemeend hoor.
    En nu weer terug in ons heerlijke Nederland. Ik hoop dat het nog kouder wordt dan kunnen we op de schaatsen naar Broek komen.
    En dan in maart naar Engeland, misschien spreken we je dan ook weer op je site.
    Het is toch geweldig allemaal.
    Alice Prettige kerstdagen en een heel gelukkig en gezond 2008,

groetjes van Gerda en de rest.

• 21 December 2007 - 16:22

Petra:

Hi lieve aliceje!
    Geniet in Nederland!!
    Ik zit hier alweer in de sneeuw! Heerlijk! Leuk dat engeland doorgaat! Ik mail je na deze vakantie! Hele fijne vakantie, en alvast fijne feestdagen en een mooi 2008!!!
    Liefs petra

• 21 December 2007 - 19:36

Thea:

He Alice,

Felicitaciones con tu cumpleanos. 22 anos.
    Bienvenida en Hollanda bien la temperatura es frio. Ja, dan moet je weer van alles extra aan trekken. Wat een ommekeer he. Brengt je wel alvast in de kerstsfeer, jammer dat er geen sneeuw ligt, maar daarvoor kun je in Assendelft terecht, niet zo ver hier vandaan. Apart hoor. Gezellig weer bij familie.
    We wensen je feliz navidad et prosperos anos. And next time we are probably going to speak English. Congratulations with your internship.

Groetjes van Thea en familie

• 22 December 2007 - 02:20

Arjan B.:

Kanariepietjes; het mooiste scheldwoord O O I T!

besos

arjan

• 08 Januari 2008 - 14:42

Mamsie:

hee wijfie,
    weer goed aangekomen op crancanarie?
    Kun je weer bijkomen van dat drukke holland.
    geen ontbijtje gehad maar wel voor t slapen gaan heerlijke massages gehad. dat is weer afkikken na al die knuffels.
    leuke kaart bedankt namens je paps, die ligt nu bij te komen na het pellen van z,n neus poliepen, dus die zie jij niet met z,n boxerneus
    maar na een weekje is dat ook weer voorbij,zal ik een foto nemen van die stakker??
    veel succes daar he en hopenlijk lukt t met je tentamens!!
    liefs van ons,xxxjes

• 14 Januari 2008 - 14:08

Momloocadral:

Two blondes were going to Disneyland when they came to a fork in the road. The sign read: "Disneyland Left."
    So they went home.

• 20 Januari 2008 - 21:56

Erestesot:

Çàâîä èçãîòîâèòåëü ïðåäëàãàåò:
    Ñòåêëî òîíèðîâàííîå ïëàçìåííî-äóãîâûì íàïûëåíèåì.
    Âèäû ïðîäóêöèè: ìàòèðîâàííîå, ñîëíöåçàùèòíîå, ýíåðãîñáåðåãàþùåå, ñàìîî÷èùàþùååñÿ, êîìáèíèðîâàííîå.
    Ñàìîâûâîç. Ñïðàâêè ïî òåë: 80501439517

• 03 Februari 2008 - 23:22

Mila:

canarise land -lancarrote .