Daar gaat ze... (weer) - Reisverslag uit Langedijk, Nederland van Alice Groot - WaarBenJij.nu Daar gaat ze... (weer) - Reisverslag uit Langedijk, Nederland van Alice Groot - WaarBenJij.nu

Daar gaat ze... (weer)

Door: Alicie

Blijf op de hoogte en volg Alice

20 Augustus 2009 | Nederland, Langedijk

Nihou allemaal!! Eventjes wat Chinees oefenen... want morgen is het al zover!

Don en ik zullen morgen eerst richting Peking vliegen waar we even de toerist uit gaan hangen, nieuwe camera zit in de tas, dus nu kunnen wij is de Japanners of Chinezen gaan uithangen :D

Volgende week donderdag vliegen we dan door naar onze verre eindbestemming! het land van de kiwi's en schapen...Hm dat klinkt wel geitewollensokkig he? Downunder dat klinkt beter ;) En ik hoor jullie al denken, jahoor die gaat asoo vakantie vieren, luieren, leuke dingen doen... maar om jullie te troosten, het wordt gewoon 40 uur per week stage lopen & richting de winter brrr!!**

Ik ga nog even me best doen alles in me tas te krijgen, en jullie horen wat van me uit Beijing!

Liefs Alice en natuurlijk een beetje van Don ;)

** Ben ik blij dat de winters daar 17 graden zijn...

• 20 Augustus 2009 - 15:56

Kim:

C U 2Morrow!! (K)

• 20 Augustus 2009 - 16:05

Arjan:

Hi Ali C en Don veel plezier in Nieuw Zeeland (En Peking)

X!

Arjan

• 20 Augustus 2009 - 17:33

Foveldhuis@hotmail.c:

Hoi Alice en Don

Een prettige en voorspoedige reis en een leuke stage[Chinees ken je al van het wokken]Liefs van Oma jammer dat je er niet was Don,wat een leuke uitnodiging van Chris zijn verjaardag

• 20 Augustus 2009 - 18:05

Johnny:

Beetje stil zijn in het vliegtuig hé ;)

Goeie reissss

• 20 Augustus 2009 - 19:39

Thea:

He Alice en Don,

Een hele goede vlucht morgen en heel veel plezier en succes met de stage.
    Ik zal jullie reisverslagen weer volgen.
    Groetjes van Thea

• 20 Augustus 2009 - 20:36

Jenny:

Have fun!!

• 21 Augustus 2009 - 08:06

Don:

Een beetje maar van mij...? Net zoveel als jij hoor;) Tot zo!!

• 23 Augustus 2009 - 09:10

Je Zus:

Hee Skatjes,

Hier ook nog maar ff een berichtje. Heb toch nix beters te doen!

Een beetje van Don???? Tsss. Volgens mij heeft Don meer zinnigs te melden en jij bij vlagen....grappie tuurlijk. Paste je winterjas nog in de tas?

Nou doegie en tot webcams, mail maar als het kan.

Sandra

en een beetje van Jef, Leon en Kris ;-)

• 23 Augustus 2009 - 22:42

Gerda:

Ni Hao Don en Alice

alles goed in China?
    En een goede reis gehad?
    Geniet nog maar een paar dagen van de vrijheid, want volgende week wordt het natuurlijk hard werken.
    Veel plezier samen en we zullen jullie via deze site volgen.

Groetjes van Henk, Gerda, Frans en Else.

ps Frans gaat morgen echt verhuizen naar Utrecht,dus dat is ook weer een hele verandering. Maar hij heeft er zin in.

• 25 Augustus 2009 - 13:32

Je Zussie:

Hi siss,
    Hoe is het in Peking? Goed aangekomen etc?
    Wel jammer dat ik jullie niet kon uitzwaaien, maar ja, dat scheelde weer een paar tranen hé, hihi.
    Lowlands was super gaaf, maar wel vermoeiend en helaas nu ziek. Was koud in het tentje,brrrrr. Nu hoesten proesten en thuis een beetje hangen en slapen en thee met honing drinken etc.
    Maar ja, jullie zitten nu nog in de hitte. Straks goed aankleden dus in N-Z. Have fun!