Knibbel Knabbel Knuisje..
Door: Alicie
Blijf op de hoogte en volg Alice
03 November 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland
Hoe gaat het daar? De herfst aangebroken? En ook al lekker pepernoten aan t eten etc? OOK? Ja ook, want ze hebben ze zelfs aan de andere kant van de wereld geïmporteerd, heerlijk!! Mensen op me werk kijken me maar raar aan… maar ja dat ben ik wel gewend, want met me broodje hagelslag vinden ze me maar een kind, dat is toch voor 3 jarige?
Over lekkernijen gesproken, we hebben het voor elkaar! We hebben sinds kort onze privé koks aan huis! Aukje & Ninke wilden graag is een keer voor ons koken… Helemaal top, aangezien Ninke aardig wat ervaring heeft in kooklessen op de computer, dat wil zeggen kies een willekeurige spelletjes site, zoek op, koken met kokkie en bak een ei! Nou dan weet je wel hoe het smaakte ;)
Datzelfde weekend was het zo ver, alle Arie’s in the house schrik niet, maar we gingen naar Fuck-a-Arie (Maori taal) oftewel White Island. Na weer een naakte busrit kwamen we aan in het land van Boooooob de Bouwers! Oke misschien zit ik een beetje teveel met mn hoofd in het speelgoed, maar we liepen wel allemaal met een gele helm op. Niet dat dat helpt als je in een gif groene krater, in modder bubbelend water of in een stoombad uit de aarde valt… want ja zo spannend was het er, op de actieve vulkaan! Na een relaxte boottocht kwamen we aan in t paradijs; blauwe lucht, blauwe zee, zonnetje, super gave vulkaan en…. Het stonk er naar rotte eieren! Maar daarvoor en tegen de rook kregen we een hééél mooi gasmasker ;) en voelde het net als een expeditie op de maan en af en toe vraag je je toch wel af met al die herrie van stoom om je heen, hmmm hoop niet dat ie nu uitbarst? Alhoewel het wel vet gaaf zou zijn om oranje rode lava te zien stromen……
Hm stromende rode dingen doen me denken aan afgelopen weekend. Toen heb ik toch weer ranzige dingen gezien, stromend bloed op gezichten van mensen, dracula’s, enge monsters, en dan was Don nog de engste!! Het was namelijk Halloween. Nu dacht ik altijd dat het er om ging om zo eng mogelijk verkleed te gaan, dus dat gingen we dan ook… Alicie als Witchy en Don als dracula á la enge weerwolf. Don wilde zn haar wel graag zwart, helaas geen zwarte haarspray te vinden, dus ik dacht nouuu mijn heksen lippenstift is goed zwart, is kijken of dat werkt? Helemaal top! Zn haar ziet nu nog grijs na het wassen, maar dat doet er niet toe.. we zagen er geslaagd uit, althans ik merkte dat dames in Halloween kleding lid zijn van de hoerenbrigade, en ik heb dus meteen mn jurkje maar even naar binnen gevouwd en korter gemaakt, want anders hoorde ik er toch echt niet bij! Pff.. de Amsterdamse meisjes van lichte zeden zijn er niets bij!
We waren bij Andrea thuis uitgenodigd, hun hele villa huis was omgebouwd tot een spookhuis, erg gaaf! Zelfs opa werd met een monster masker voor in de tuin geplaatst ;) Nadat we de kinderen zo hadden laten schrikken dat ze bijna met trauma’s naar huis gingen, konden we richting het feestje!
Dit werd uiteraard een erg gezellig avondje…….
Liefs Alice!
03 November 2009 - 08:56
Don:
Nou dan maar 3 jaar!!:) Hagelslag is gewoon lekker! -
03 November 2009 - 09:16
Thomas:
Wat schrijf je toch leuke verhaaltjes. Zo te zien aan de verhalen en de foto´s hebben jullie het goed naar jullie zin. Blijf vooral leuke dingen doen want zo leer ik er ook nog wat van ;-).
Groetjes aan Don en ik hoor graag weer snel van je.
Kus
Thomas -
03 November 2009 - 11:06
Gees:
nu jammer dat we wat later komen anders hadden wij ook als fampiers gekleed kunnen gaan. t ziet er inderdaad leuk maar wel eng voor kleine kindjes,maar nog wel herkenbaar. Kim komt ook nog ff langs, nu wij mogen wel extra koffer
mee, hoop dat t door de douane komt, dus verstekeling in de koffer gaat echt niet meer hoor!
Liefs en tot snel+
03 November 2009 - 17:27
Wilma Veenstra:
Hoi Alice en Don
Nou dan is deze 50+ er ook 3 jaar, eet nl. iedere morgen een broodje hagelslag. En over hoertjes gesproken, Arno heeft nu een royale kamer op de Oude Zijds Achterburgwal, dus hij zit er met zijn neus bovenop. Ik heb wel al jouw verhaaltjes gelezen, maar door alle drukte, o.a. oma 12 dagen in huis gehad na de Hornhoeve brand, nog niet gereageerd. Heb wel het idee dat jullie je prima vermaken in kiwiland. Nog een dag of 10 dan kunnen jullie met Henk en Gees weer lekker bijkletsen.
Groetjes Wilma -
03 November 2009 - 19:47
Ninke:
Als jij nou ook even snel wat kooklessen neemt, bak een ei bijvoorbeeld, dan kan jij dit weekeend mooi eitjes bakken op Waiheke! -
03 November 2009 - 21:19
Annet:
Brrrrr. ENG!! -
03 November 2009 - 21:57
Kim:
Heey Chick,
Vandaag even naar Huize de Groot geweest.... You will seeeeee. Ik wilde even je lonely planet Thailand lenen maar nergen te vinden, mama Gees had in alle hoeken gezocht. Toen ik er was miste ik je nog meer en was ik jaloers dat ik niet even naar nieuw zeeland kon om jullie op te zoeken. Ik ben weer terug in Nederland, morgen weer werken in Baarn! Blegh!! No sin..... Love you and see ya!! Big kiss kim -
04 November 2009 - 09:34
Petra:
Aliceje!!!
Jullie vermaken je volgems mij prima, heerlijk!! Lekker enge foto's! haha. En ik lees dat je ouders komen, wat leuk voor je! Geniet ervan!
X X X -
04 November 2009 - 20:19
Thea:
Hey Alice en Don,
De vulkaan deed lekker mee met Halloween zo te zien. Lekker gifgroene drap daar binnen in de vulkaan. Lekker heksensoepje. Jullie zagen er lekker uit samen voor de Halloween. Don was echt goed gelukt als vampier.
Waar lippenstift al niet goed voor is.
Volgende week is het hier weer Sintmaarten. Stefan mag nog lekker langs de deuren, Simone mag nu bij de deur staan.
Gezellig dat pap en mams even langs komen in het land van de kiwi's en zelfs pepernoten. Die worden hier thuis ook weer volop gegeten door Ronald en kids.
Veel plezier en de groetjes van ons viertjes
Ronald, Thea, Simone en Stefan -
04 November 2009 - 20:38
Gerda:
nou Alice, heb jij ook eens kinderen de schrik op het lijf aangejaagd.
Vroeger, ja een tijd geleden, was ik eens verkleed als quasi modo (hoe schrijf je dat ook alweer?) Henk had mij perfect geschminckt. Maar jij moest er niets van hebben. Dan spreken we wel over een jaar of 15 geleden. Maar toch. Maar ik ben blij dat je er geen trauma aan over hebt gehouden. Of toch wel een beetje?
Maar jullie zagen er ook prachtig uit Don en Alice.
Ook op de Vulkaan met die mooi gasmaskers. Die foto kan ook zo in een Bob de Bouwerboekje.
Die vulkaan ziet er mooi uit op de foto. Jammer dat de geur er niet bij is, maar misschien ook wel zo prettig, want een rotte eierenlucht in de huiskamer is ook niet alles.
Don en Alice,
nog even dan komen Henk en Gees jullie kant op.
Blijven genieten,
groetjes van Gerda en de rest.
05 November 2009 - 13:01
Foveldhuis@hotmail.c:
hoi Alice en Don
eindelijk zit ik achter de computer in de hornhoeve,moest eerst wel wennen het is niet je eigenhuis en ik ben nog steeds een beetje opstandig want hier hebben we niet omgevraagd maar ik moet me rustig houden ik heb nu rustgevende pilletjes van de arts gevraagd die komen straks en vanavond slaapt je Mams bij me dat is ook geruststellend ben nu even niet op de fiets geweest morgen is het weer iets beter en dan vraag ik of iemand mee gaat fietsen durf even nog niet alleen