BBB: Blond, Botox & BBQ - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Alice Groot - WaarBenJij.nu BBB: Blond, Botox & BBQ - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Alice Groot - WaarBenJij.nu

BBB: Blond, Botox & BBQ

Door: Alicie

Blijf op de hoogte en volg Alice

22 Oktober 2009 | Nieuw Zeeland, Auckland

Met mijn gedachte zit ik in een zonnig paradijs, want ja je denkt ik ga naar Nieuw Zeeland, tegenovergesteld jaargetijde, dus heerlijk de zomer in!! Mn overvolle bagage wat ik mee genomen heb bestond dan ook voornamelijk uit zomerkleren! Ik dacht nog, winterjas mee? Nee joh 1 warm vest moet genoeg zijn. Om jullie even een goed humeur te bezorgen! Dacht je dat NL wisselvallig was? Hier is het pas WISSELVALLIG. Dacht je dat t bij jullie veel regende? Hier REGENT het pas. S morgens kan je in zonnig weer naar je werk gaan, en op weg naar huis denk je, waarom heb ik in hemelsnaam mijn winterjas in NL achtergelaten?!

Over werk gesproken, veel mensen vroegen me of ik hier eigenlijk nog wel wat uitvoer! De tijd vliegt tussen het speelgoed en op kantoor. Ik schrik er van als ik er aan denk dat me scriptie af moet zijn in januari. Ja even ter herinnering voor jullie, ik zit hier voor me SCRIPTIE! ( hm misschien meer een herinnering voor mezelf !!) Op mijn stage gaat het goed. Ik had wel iets meer verwacht en meer te leren, maar helaas!

In het begin werd me uitgelegd hoe ik de enquetes mocht verwerken in Excel (ontzettend moeilijk dus voor een geverfd blondje als ik) tot nu toe doe ik elke dag een beetje van dit werk. Verder heb ik 1 dagje een ander administratief taakje gehad. Hmm als blondje denk ik toch evengoed wel iets meer te kunnen ;) Af en toe dus maar aangegeven dat ik graag wel wat meer wil doen, maar veel werk hebben ze niet echt. Andrea (vd marketing) dus maar is gevraagd. Voor haar kan ik gelukkig wel iets doen, zo ben ik nu af en toe bezig met kleurplaten/wedstrijden maken in photoshop, lekker creabea bezig en dat vind ik wel leuk! Verder mag ik af en toe meetings bijwonen, wel interessant, nieuwe puzzels bijvoorbeeld uitkiezen! Af en toe voel ik me beetje ongemakkelijk, ik krijg aardig wat stagevergoeding maar kan weinig werk doen. Ik meld regelmatig gewoon dat ik graag wat wil doen als ze wat hebben en meer kan ik niet doen naar mijn idee. En een positief punt, ik heb in ieder geval genoeg tijd om aan mn scriptie te zitten! Voordat jullie een verkeerde indruk krijgen en mn vader weer zal zeggen “Ja zo slecht is het niet in de uien en knoflook ;)” ; ik heb het voor de rest wel erg naar mijn zin, er wordt goed voor me gezorgd en ik heb gezellige collega’s! Zo heb ik een schat van een koffiejuf die me de hele dag in de watten legt. Je kent het wel, toastjes met kaviaar, champagne en warme croissants oftwel niet meer dan ik gewend was in het nuchtere Langedijk. Nou… dat dan ook weer niet, maar ze doet wel suiker in mijn thee ;)

Over toast met kaviaar gesproken, afgelopen zaterdag hadden we een BBQ. Andrea van me werk, had ons uitgenodigd bij haar kiwi vrienden. Lekker vlees, een gejatte tent van de dierentuin, vals gezang met Singstar en een bekende kiwi maakte de avond compleet. Bekende Kiwi zal je denken? JAAA zeker!! Een te hoog geblondeerde, te bruine en gebotoxte 60 jarige vrouw die jarenlang het NL in beweging van Nieuw Zeeland had gepresenteerd. Ook ik blijf blond want ik dacht vrolijk in het Nederlands tegen Don over botox te gaan babbelen, niet realiserend dat botox een vrij internationaal woord is en op maar één iemand kon slaan, OEPS! We hebben erg gelachen en het was een geslaagde avond!

Nog een paar wist u dat-jes?
• Zonder boot je helemaal niets bent in Auckland en ik daarom dus eventjes een mooi bootje hebt aangeschaft (zie de foto’s)
• Papa en Mama me niet helemaal vertrouwen en daarom dus eventjes langs komen op controle van 14 tot 22 november!
• Don met een fiets achter de camper aan mag rijden? Grappen over Feyenoord werden namelijk niet gewaardeerd in huize de Groot.
• We van t weekend weer lekker op pad gaan! Naar wat en hoe dat lees je maar op de site van Don ;) http://beentheredonthat.waarbenjij.nu (Zo wat wordt dit gewaardeerd, dat je site er EINDELIJK op staat, he schatje!)

Veel liefs van ons!

• 22 Oktober 2009 - 09:23

Johnny:

Hoi hoi!

Je hebt het daar helemaal niet zo slecht zeg. Mooi verhaaltje! Weet alleen nogsteeds niet hoe dat ijs heet van die kiwi's Zal nog eens druk op zoek gaan! Succes verder met je stage!

Kusss Johnny

• 22 Oktober 2009 - 09:32

Sandra:

Koffiejuf? Tsssss. Doen jullie niet gewoon om de beurt een rondje?

Nou hier pist het ook van de lucht vandaag hoor. En ik heb echt weer zo'n heerlijke dag NOT. Stond net met kar vol bij de AH kassa zonder tas. Dus ik kreeg letterlijk het heen en weer. Sta ik de boodschappen uit te pakken en kijk op de klok 11.00 lekker optijd nog. SHIT ik moest om 10.00 uur op visite bij zwemjuf Inge plantjes brengen. Die had ik gister al in de auto gezet. En normaal zet ik altijd de boodschappen achterin de auto, dus dan had ik het nog gezien. Maar nee hoor natuurlijk zette ik ze dit keer voorin. Waarom mag Joost weten? En Joost heeft mij nix verteld die PIEP.

Dus ik ga zo lekker een zak chocotofs opeten en nix doen voordat er nog meer fout gaat.

Kus Je Zus.

• 22 Oktober 2009 - 10:28

Jenny:

Wel jammer dat je eigenlijk meer wil doen op je stage. Maar op zich wel goed dat je nu genoeg tijd heb voor je scriptie, maar ja dan moet je der natuurlijk wel aanzitten;). Hahaha.
    Maar geniet ze daar!
    Veel plezier van het weekend!

• 22 Oktober 2009 - 11:09

Gees:

Hee meissie.
    Wat een flater zeg nu dat gebabbel komt bekend voor, eerst tot 10 tellen dus, zou je pa zeggen. Nu ja beter gelachen dan gehuild.
    Ik heb een luie dag van daag.Gister tot 22;00 bij Sampie geweest, de jongens te bed gesmeten, dat ging wel maar toen moest ik nog ff oefenen op sampie haar voetjes.
    daarvan was ze zeker nog te veel in de relexed stand??
    Nu zo te lezen gaat ut wel met jullie, de skriptie maken is t meeste werk zeker, dus af en toe maar een paar weekendjes rustig aan,als dat lukt?
    liefs van ons xxxies.

• 22 Oktober 2009 - 14:04

Je Housekwak Chick:

Hahahah de loveboat!! Of de partyboat soms ;)??

Leuk om weer wat van jullie te horen!! Super dat je ouders nog een weekje langskomen, echt top :D Ik ga wel ff een plek reserveren in hun koffer ;)

Hier gaat alles prima, ook lekker regen & koud, dus ik weet hoe je je voelt :(

Dit weekend ADE in A'dam, we gaan naar Housekwak in Panama, dus ik zal een dansje voor je doen mede-party chick!

Miss u very very much :(

Veel liefs

• 24 Oktober 2009 - 19:08

Lianne:

Heey chick!
    Leuk bericht weer om te lezen!!

Je brief is trouwens ook binnengekomen! Ik ben bezig met een antwoord maar heb nog làng geen 5 kantjes vol...duurt dus nog ff voordat ie in NZ is.
    Have fun daar!

Kus

• 25 Oktober 2009 - 14:28

Marry:

Kan je het een beetje uithouden in kiwi-land. Volgens de verslagen wel. Pas goed op je ouders de komende weken en ik hoop dat je al een beetje verstand van puzzles krijgt.
    Groetjes
    Marry

• 26 Oktober 2009 - 19:55

Gerda:

dat is weer een leuk verhaal.
    En ik zal ook eens op Don zijn site kijken en een berichtje achterlaten,

groetjes van Gerda en de rest.

• 28 Oktober 2009 - 00:26

Jptje :

top en dan lees je dit verhaal nadat je berichtje had achtergelaten op het andere bericht:P

• 31 Oktober 2009 - 13:23

Foveldhuis@hotmail.c:

hoi Alice en don
    Even in mijn eigenhuis computeren op de camping hebben we geen aansluiting ik vind het een aanfluiting maar boos maken mag ik me niet meer een paar dagenterug ben ik niet goed geworden ik ben een paar uurv kwijt Gelukkig heeft mijn vriendin 2 nachten bij mij geslapen de kinderen hebben het allemaal druk en geen tijd voor Moeder maar ik voel me nu wel onzeker wat brengt die brand nog meer voor narigheid je niet veilig voelen is toch wel erg ik wou aktie voeren maar dat mag nu even niet maar door dit geval loop ik weer tegen rottigheid aan ik weet nog ssteeds niet wat er is gebeurd heb nu zelf een afspraak gemaakt met de arts waar bwen je eigenlijk als je niet op kunt komen voor je zelf nu zeg ik weer de zorg heeft zoveel nalatigheid en als de kinderen ook nog niet voor je in de bres springen ben je in de aap gelogeerd ik hoop dat ze nu allemaal wakker worde dit kan en dit mag niet Liefs vamOma